Wg mnie nie jest to normalne zachowanie. U mnie tak nie jest. Wcześniej pisałeś, że ciśnienie w układzie klimatyzacji masz 0.05 bara. Dużo za mało. Ja bym zaczął od sprawdzania szczelności.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Wg mnie nie jest to normalne zachowanie. U mnie tak nie jest. Wcześniej pisałeś, że ciśnienie w układzie klimatyzacji masz 0.05 bara. Dużo za mało. Ja bym zaczął od sprawdzania szczelności.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klimatyzacja nabita. Ciśnienie na wyłączonej klimie 7bar. Na włączonej klimie dobija do 20bar. Sprawdzone AlfaOBD.
Włączenie wentylatora chłodnicy (o ile o ten ci chodzi) jest raczej normalnym zjawiskiem. Miałem tak u wszystkich aut.
Gdzie sprawdzacie to ciśnienie w AlfaOBD czy MES? Szukałem w jednym i drugim i nie znalazłem takiego parametru nigdzie
A ja mam pytanie dotyczące nieszczęsnej klapy obiegu wewnętrznego. Dopadł mnie błąd B1909-13 no i gdy zagłębiłem się w temat to biały napęd kklapy wypadł. Jak to naprawić? Jak odkręcić ten silniczek bo dostęp z tego co widzę jest masakryczny...Załącznik 287431
PingNoMore I jak spraw czujnika temperatury ??
Mam podobny problem Załącznik 287439Załącznik 287439Załącznik 287439
Pierwsze chyba podjadę sprawdzić ilość czynnika.
Chodź jak jest chłodniej klima daje całkiem dobrze.
Sam nie wiem od czego zacząć.
Hej, prośba czy wiecie gdzie mogę dostać aktywator klimatyzacji ten od temperatury nr części: 50521923 ? Jestem z Bydgoszczy dzwoniłem do ASO powiedzieli mi że jest niedostępny w Polsce jak i we Włoszech i nie wiedzą kiedy będzie. To samo inni dilerzy nawet szroty okoliczne obdzwoniłem, przeleciałem allegro i olx wszędzie pusto. Może macie jakieś źródła?
Sam jestem ciekaw. Byc może można zastosowac inny??? Proszę o odpowiedź?