czekaj quatro następnym razem jak nie będę miał tomka na lince to cie pojade :P Poczujesz moc
dCi
//\\
\\//
...a następnym razem zrobimy wam psikutasa bez "S" i powiemy że przyjedziemy a sie nie pojawimy :P
Printable View
czekaj quatro następnym razem jak nie będę miał tomka na lince to cie pojade :P Poczujesz moc
dCi
//\\
\\//
...a następnym razem zrobimy wam psikutasa bez "S" i powiemy że przyjedziemy a sie nie pojawimy :P
a ja się pożalę na Was :P
są ludzie co się starają... jadą w deszczu tyle km... dojeżdżają na miejsce a tam co?
1. parking z sufitem dla azjatów...
2. nikogo na miejscu aby przyjąć i ugościć
3. jak się człowiek sam ugości i czeka na resztę to Ci przyjeżdżają zaledwie godzinę później
4. jak zobaczą, że ktoś spokojnie siedzi to się rzucają na człowieka, krzyczą itd... (można by było przyjąć że to z radości spotkania ale kto to wie jak z pięściami na człowieka skaczą)
5. jak już człowiek coś zje i chce w końcu coś posmakować to zamykają mu przed nosem suszi
6. zmęczony poszukiwaniami jedzenia idzie do KFC a tam mu nie chcą dać słomki do pepsi...
7. jak już dostał słomkę, zjadł itd... to jeszcze go wykorzystują by ciągnął jakiegoś włoskiego trupa za sobą :P
mimo tego że nie ma bunkrów, pada deszcz i tak jest zajebiście
i zapomniałem dodać że to jest SKANDAAAAL !!
Najpierw musieliśmy z marianem rutkowskim czekać godzine na bielskich uczestników. Potem godzine czekałem na szuszi którego w końcu nie dostałem a na sam koniec jakby tego było mało nie chcieli mi dac rurki w kejensi..... Żenuła.... Wiecej do was nie przyjade.
I jeszcze przejachałem 200 km żeby ciągnąc tomkowi a nie żeby ciagnięto mi.... SKANDAAAAL
-Najprzód chciałbym powiedzieć, że odstawiłem Ligara. Tak, tego Ligara co killuje BMW R6 525 na krakowskich... błoniach:P Teraz żadna beta mi nie straszna. Aż chce się powiedzieć: z czym na Quattro???:D
-Później najprzód chce powiedzieć, że Alfa się nie zepsuła tylko zasnęła-a to jest spora różnica. Alfy sie nie psują...
-Jeszcze później najprzód chcę podziękować 2 cudakom, że wpadli "pojeść" do Bielska. Tylko suszi i słomków u nas nie ma. Reszty jest w bród. (tzn słomki są, ale trzeba się najprzód pokłócić z kierowniczką kejensi żeby dała dzieciom... W końcu pracownica sama mówi "Ja panu nie dam! Nawet słomki...":D)
-Jeszcze jeszcze później najprzód chcę pozdrowić kolegę, z którym dokonaliśmy rzeczy niezwykłej. Teraz tylko patrzeć jak "Sarni Stok" będzie rosnął jak na drożdżach!
-Dziękuję za wspólne odśpiewanie kolędy... Opłatków tylko brakło.
-Kawa "na chacie" też była pyszna. Jak to dobrze że mam ekspress tak blisko:D
Jeszcze coś miałem napisać... Aha! Pisałem już że odstawiłem Ligara? Tego Ligara co killuje....
...To ja mówię, nowy-przeszły sołtys :D:D:D
a to był spot w Bielsku szkoda ze pozno sie dowiedzialem:???:/no cóż
Te, fantazja cie ponosi. Lepiej idź poczochrać kocura !! :lol:
Żeby położyć kres tym pomówieniom to dodam że jechałem busem linii bielsko-żywiec :P na bilecie ulgowym za 3.5 pln i do 4 biegu ( u quatro pewnie 2 ) szyliśmy równo a wyścig był do 60 km/h wiec generalnie był remis :) Tu cie mam quatroBOBERKU :lol: Ale spokojnie dam ci możliwość rewanżu ale to już musi być poza terenem zabudowanym bo my przepisów nie przekraczamy :)
Ja byłem na podtlenku LPG z osobą towarzyszącą... Proszę mi nie umniejszać mojego wyczynu:D Na szczęście zrobiłem Ci fotkę, gdy znikałeś we wstecznym lusterku...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/09/75.jpg
Czochranie kocura mam dziś o 15:00. Zabierzcie mnie od niej!!!Cytat:
Napisał Ligar
PS: Najlepszy spot, będzie co wspominać :)
a ja dopiero wstałam... takej drogi powrotnej nie zapomnę nigdy... deszcz,mgła, ciemno, zimno i do domu daleko... do tego chcialo mi się spać... masakra czysta
ale w skrócie to dziękuję państwu Magierom bo to dzięki Nim wyszedł ten spot :) wszystko by uratować aniuszkę przed pogłębieniem stanu depresyjnego :) nawet alfę popsuli bym nie musiala myśleć o swoich "problemach" :)
niespodzianka w wykonaniu dwóch forumowiczów była najlepsza z najlepszych :) zawsze powtarzałam że puścić ich gdzieś razem to różnych rzeczy należy się spodziewać
Daniel... ja Cię błagam.... przyjdź na nauki jazdy do Marcina albo Ligara :D dzięki Tobie wiem co to jest jazda ekologiczna...