SCHNNAZZI- Masz soczewki ode mnie, również bez homologacji,a boisz się tylnych założyć bez homologacji? Eeeeee :D Nie wierzę.
Wydaje mi się, że z przednimi jest o wiele gorzej, jeżeli chodzi o te sprawy.
Printable View
Tu masz całą klapę z lampami za 100zł :D Zadzwoń do gościa, że dajesz połowę kwoty za same lampy i tyle :D
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-kla...744351915.html
Proxim no trochę masz racji. Tylko, że te soczewki tak bardzo się nie rzucają w oczy dzięki black look, nieliczni je widzą :) a Ledy w PL to rarytas i mało aut ich ma. Cholernie przykuwają wzrok szczególnie piesków ;/ miałem dwie kontrole to na lampy nawet nie patrzyli, tylko na ściemę szyb od razu. Heh nie wiem może jak kilku chłopaków pojeździ i ktoś będzie miał kontrolę to niech się podzieli uwagami... :) czy przyczepili się pieski czy może nawet nie zauważyli. Ale sam pomysł takich świateł jest po prostu genialny :D i na pewno auto wygląda od razu na 5lat młodsze :)
Ja jeżdżę już trochę, był już nawet pościg za mną :D Mandat oczywiście itd, na lampy popatrzyli, pooglądali. Mówię, że bixenon to była opcja, uwierzyli. Klosze mam DC, więc się nie czepiali.
Na tylne popatrzyli- i mówią- Ooooo, jakie ładne :D
I tyle. Oprócz mandatu oczywiście. No ale to za inne przewinienie.
Ja tylko dlatego się tak nie spuszczam nad tymi lampami tylnymi, że rzadko mam okazję widywać je w ruchu. Tak naprawdę, to tylko raz widziałem. Ale zawsze jak przesiadam się z firmowego, to zapalam auto i włączam światła. Widok jest po prostu SPECTACULARE!!!!
Polecam wszystkim
Weź nie zachęcaj ;/ ... bo w końcu kupię je.
- - - Updated - - -
A da radę zrobić je na moich lexusach? Wiesz jakie mam z tyłu....
- - - Updated - - -
Dla przypomnienia :)
Myślę, że się da, ale to bardziej pytanie do Mibimibi ;)
No to poczekamy na jego odp :) myślę ze na takich białych jeszcze lepiej by to wyglądało.. ale kwestia gustu.