coś nas dużo wykrusza. A może by tak przenieść to na 6-tego pażdziernika. Wtedy pojawiło by się nas więcej. Pomyślcie nad tym???.
- - - Updated - - -
Witam szanownego kolege. Może jak ekipa zmieni termin to wtedy byś się pojawił. Co ty na to?.
Printable View
coś nas dużo wykrusza. A może by tak przenieść to na 6-tego pażdziernika. Wtedy pojawiło by się nas więcej. Pomyślcie nad tym???.
- - - Updated - - -
Witam szanownego kolege. Może jak ekipa zmieni termin to wtedy byś się pojawił. Co ty na to?.
mnie październik pasuje, pytanie tylko jak z pogodą będzie. wrześniaj ma być jeszcze fajny.
pozdrawiam,
Adam
Dlatego pisałem wcześniej o niedzieli. Chyba nie będzie takiej ciepłej nocy, żeby być do późna.
No i dlatego mówie trza się kąkretnie dogadać. Ja poniedziałki i tak mam wolne dlatego dla mnie to bez znaczenia. No chyba że ten 6- ty wchodzi w gre.
- - - Updated - - -
A ty Mad Max nawet na tego 6-tego nie znalazł byś czsu żeby wpaść.
Szóstego to mi pasuje, oboje z żoną powinniśmy mieć wolne.
wpadnij Damian jutro na stawy. ja będę od rana do południa... o ile nie będzie padać ;-)
pozdrawiam,
Adam
Madmax to jak ty jesteś za stary to młodsi koledzy ci pomogą jak niedomagasz hi hi. Fajne by było jakbyś był. Zawsze jakbyś chciał zostać to przekiać też jest gdzie.
rozmawiałem wczoraj z Damianem na temat daty spotkania.
Doszliśmy do wniosku, że jeśli pogoda 29 września będzie przyzwoita nie zmieniamy daty spotkania.
W przypadku gdy będzie lało oraz temperatura nie będzie nas rozpieszczać, przenosimy spotkanie na 6 października.
Myślę, że kilka dni wcześniej będzie wiadomo czy widzimy się w wrześniu czy później, bo na chwilę obecną to wróżenia z fusów.
pozdrawiam,
Adam
Obojętnie czy 29 września, czy 6 październik - przyjadę z swoją na 100 % :D
no to co z tym grillem?:P jest? nie ma?;p a jak jest to kiedy?;p bo cos ucichlo;)
No właśnie, na razie cisz że szok :D
- - - Updated - - -
No właśnie, na razie cisza że szok :D
będzie spot na pewno. tak jak pisałem wyżej termin zależy od pogody.
pozdrawiam,
Adam
No właśnie. Zrobiła się cisza jak byk. Było tylu chętnych a teraz cisza. Jak z tym peintbolem kto jest chętny zróbcie proszę listę bo musiał bym wiedzieć ile sprzętu przygotować. Z góry dzięki Damian.
Ja bedę na pewno tylko nie wiem czy zdąże pod Auchan czy dojadę na stawy.
Dadasiek i Diman a jak sprawa z łowieniem nie mam wędki?
Jak dostane wolne to sie zjawie. Odświeżał ktoś info o zlocie na lanciaklubie?
Panowie zapowiada nam się całkiem fajna pogoda na sobotę. Także myślę że zakończenie sezoniku powinno być oki.
- - - Updated - - -
Adaś a my zostajemy na noc. Kto jest jeszcze chętny na nocne łowienie. Bo do nas Adam dołączy jeszcze od naszej znajomej syn. Także było by nas już trzech.
jak pogoda będzie w miarę fajna to zostaje Damian na noc :-)
Grunt żeby nie lało.
pozdrawiam,
Adam
Czy ktoś z Gliwic byłby w stanie podjechać ze mną i obejrzeć tą 147ke: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C26035418.html? Byłem tam dziś i na moje mało motoryzacyjne oko wygląda dobrze, ale doświadczenie w motoryzacji mam praktycznie żadne, więc zależałoby mi na pomocy kogoś obeznanego.
Witam z tą alfką to skontaktuj się z Ozim lub Darkiem. Oni zajmują się kupnem alf na co dzień i wiedzą na co patrzeć.Tel Oziego 505933266 Pozdrawiam Damian. Ale jak dla mnie to wygląda fajnie, tylko czy tak samo jeżdzi.
Mógłbym w sobotę pojechać z Tobą ją zobaczyć. Napisz mi tylko czy o 12 pod komisem Ci pasuje ? Mam taką samą (tzn model/silnik) także mniej więcej wiem na co zwrócić uwagę.
A samo auto wygląda w miarę dobrze. Szkoda, że klima manual i nie ma podłokietnika. Przebieg też daje do myślenia...
pozdrawiam,
Adam
- - - Updated - - -
przepraszam, że post pod postem ale żeby ustalić wszystko co związane ze spotem :
Widzimy się 29 września o godz. 14.00. Myślę, że ok 14.15 wyjedziemy spod samego Auchan.
Osoby chętne na Paintballa proszone o prywatną wiadomość ! (podawajcie koniecznie ilość osób)
Kilku Kolegów z Lancii jest chętnych by nas odwiedzić - także nie może być siary z frekwencją Alf :P
Pogoda ma nam dopisać, także żony, dzieci i kiełbaski do bagażnika i widzimy się w sobotę ;-)
pozdrawiam,
Adam
a nie mozna w niedziele?;p sobota mi nie pasuje;/
--- do usunięcia ---
Adam jak możesz to wejś x boxa to poszpilamy.
Adaś to trza kupić wątróbkę i zmontować mocniejsze przypony.
Dobra to ja też tak podjadę.
Będzie może ktoś z laptopem i interfejsem do Boxerów?
Dzięki panowie i oczywiście Panie za miło spędzoną sobote. Towarzystwo jak zwykle było za......e. Tylko szkoda że jak zwykle z umówionych osób pojawiło się tylko garstka. No nic. Ale ci co byli to chyba nie żałują. A niech żałują ci co nie byli mam racje czy nie. A kolega z granatowej 147 nic nie bój damy rady z tą twoją cztero śladówką mam kupe drzew na placu i dużo stalowej liny sie podepnie sie naciągnie tu i tam i będzie prosto jechać hi hi... Taki żarcik....
Dzięki
miło było spotkać starszych i poznać nowych alfaholików
Pozdrawiam
Dzięki wielkie, było miło, przyjemnie i ciekawie. Teraz czas na kulig :-D
dzięki również za spotkanie :-)
może kiedyś, jak dopisze pogoda zgadamy się na szybkiego spontana.
pozdrawiam,
Adam
ps. Pepol - rybki nic nie brały :-(
Adam biorą czy nie i tak nad wodą przyjemnie posiedzieć. Życzę wyciągniecia suma i Pozdrawiam Wszystkich.
Witam
może jakaś świeża lista obecności dla SG i SGL, wprawdzie sam w tym roku nie miałem za wiele czasu na spoty, ale po ostatnim - bardzo miłym - wyszło mi 2xSG i 2xSGL, a mam nadzieję, że ciągle jest nas więcej... chociaż jakoś na okolicznych drogach tego nie widzę (wiele Alf niewielu Alfaholików).
Pozdrawiam