coś nas dużo wykrusza. A może by tak przenieść to na 6-tego pażdziernika. Wtedy pojawiło by się nas więcej. Pomyślcie nad tym???.
- - - Updated - - -
Witam szanownego kolege. Może jak ekipa zmieni termin to wtedy byś się pojawił. Co ty na to?.
coś nas dużo wykrusza. A może by tak przenieść to na 6-tego pażdziernika. Wtedy pojawiło by się nas więcej. Pomyślcie nad tym???.
- - - Updated - - -
Witam szanownego kolege. Może jak ekipa zmieni termin to wtedy byś się pojawił. Co ty na to?.
mnie październik pasuje, pytanie tylko jak z pogodą będzie. wrześniaj ma być jeszcze fajny.
pozdrawiam,
Adam
Dlatego pisałem wcześniej o niedzieli. Chyba nie będzie takiej ciepłej nocy, żeby być do późna.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
No i dlatego mówie trza się kąkretnie dogadać. Ja poniedziałki i tak mam wolne dlatego dla mnie to bez znaczenia. No chyba że ten 6- ty wchodzi w gre.
- - - Updated - - -
A ty Mad Max nawet na tego 6-tego nie znalazł byś czsu żeby wpaść.
Szóstego to mi pasuje, oboje z żoną powinniśmy mieć wolne.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
wpadnij Damian jutro na stawy. ja będę od rana do południa... o ile nie będzie padać ;-)
pozdrawiam,
Adam
Madmax to jak ty jesteś za stary to młodsi koledzy ci pomogą jak niedomagasz hi hi. Fajne by było jakbyś był. Zawsze jakbyś chciał zostać to przekiać też jest gdzie.