Cytat:
z tego co pamiętam, ale mogę się mylić to nie ma nagranego Twojego rajdu ze 166 kaczo. Ale z tego co mówiliście, raz wygrałeś Ty, raz kaczo. I to Ty pierwszy zacząłęś toczyć piane o tym, że 156 i 166 mają mało wspólnego z Alfa Romeo. To jeszcze takie pytanie, bo nie wiem czy ktoś pytał - a co np z GTA i 8C ? Też mało wspólnego z Alfą mają ?
Co do filmiku, jak piszesz że pół długości samochodu to czas reakcji - jakby BMW było mocniejsze (lepsze ? sam to napisałeś) to przecież byś go dojechał i zdarzył wyprzedzić, a tak się nie stało...i ostatnia rzecz - przed ustawką dobrze wiedziałeś, że jego Alfa jest czipowana i wtedy Ci to nie przeszkadzało, ale teraz po wszystkim wyraźnie przeszkadza, że przecież nie było równo :blink:. I sam mi przed wyścigiem powiedziałeś, bo zapytałem, że Twoja też jest coś dłubnięta, ale że taką już ją kupiłeś..
Powiedziałem, że nic mi nie wiadomo na temat jej dłubania. To wolnossący silnik i uzyskanie kilkunastu koni przyrostu mocy nie jest takie proste jak w dieslu. Co do dojeżdżania - może na dłuższym dystansie. Odnośnie 8c i GTA - gran turismo alleggerita (odelżona). Poczytaj blog fiergloo i zobaczysz praktyczne znaczenie tego skrótu, gdzie całe panele nadwozia zastępowano płatami aluminium, a rzędowe aluminiówki podkręcano kilkukrotnie.
Cytat:
szczerze mówiąc to myślałem tak samo, że Twoje BMW spokojnie objedzie Alfe Ligara. I może to potwierdzić Ania i Marcin że tak mówiłem, jakbyś uważał, że coś ściemniam. A najbardziej dziwnym jest dla mnie fakt, że po samym wyścigu NIC nie miałeś do powiedzenia (to jest nagrane), nawet nie potrafiłeś przyznać, że lepiej pojechał (chyba że tak zrobiłeś a ja nie słyszałem, to cofne te słowa) ale już na forum, za szklanym ekranem to :big_boss:
Bo początek mojej wypowiedzi, gdzie powiedziałem coś w rodzaju 'od początku wiedziałem, jaki będzie wynik' został wycięty?