W sobotę na pewno się spotkamy wszyscy, będą nas parkować w/g narodowości,ja jednak będę celował w muzeum w czwartek ,w piątek tylko do 18-tej czynne i może być full ludzi.
Printable View
W sobotę na pewno się spotkamy wszyscy, będą nas parkować w/g narodowości,ja jednak będę celował w muzeum w czwartek ,w piątek tylko do 18-tej czynne i może być full ludzi.
Powiedzcie mi jeszcze ten numer mam odpisac jak nie mam kodu
Personal ID: CAR19itd?????
Dzoeki przyjacielu mam nadzieje ze wypijemy jakieś winko na miejscu:)
;) ok, podjeżdżając już w sobotę na miejsce docelowe,mając kod kreskowy lub spisany numer ID..kierujemy się na pasy od 6 do 14(w sumie 14 pasów ).
505 312 085 - to mój numer :) jakby ktoś z PL na miejscu chciał się "zintegrować" a byśmy się nie odnaleźli :P
my wyjeżdżamy już jutro :) więc do zobaczenia!!
Zachęcam do przeglądania naszego twittera: http://twitter.com/ForzaItaliaPL
żeby zobaczyć jak radzi sobie Squadra di ForzaItalia.pl
zabieram się za śledzenie was na twitterze :) jaki progs używasz do wrzucania fot na niego?
Witam!
My wyjeżdżamy dzisiaj o północy z Łodzi i jedziemy przez Wrocłąw i Niemcy.Mieszkamy w hotelu Mac Mahon na Via Mac Mahon, 45/A Bedziemy od piątku wieczorem.
Milano, 20155
Zapraszam na szklaneczkę Whiskey
moj nr +48601250290
Wszystko odbywa się na linii: iphone -> hootsuite -> twitter + facebook + portal
Działanie opracował QbaS (i to również on zamieszcza na bieżąco wpisy na twitterze), dzięki któremu każdy może teraz oglądać relację live, a dzięki geotagom wiemy gdzie znajduje się grupa samochodów.