INPRO to nazwa firmy która wyprodukowała lampy tylne które masz w swoim samochodzie (no chyba że to nie twoje auto albo są tam inne lampy niż na zdjęciu). Mają przezroczyste klosze, bez wypukłych baniek występujących w "lexusach".
Printable View
Na lexusach nie da rady. Poprostu nie da się ich rozebrać nie uszkadzając ich. Specjalnie kupiłem je i jestem 200 w plecy. No cóż, jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedzieć. Poza tym z zewnątrz mogą się podobać ,ale środka nie da się przerobić ze względu na brak miejsca na cokolwiek.
Ale na myśli masz konkretnie "lexusy"? (z wypukłymi bańkami na kloszach) Bo INPRO to kopia standardowej lampy tylko klosz jest przezroczysty. Cała reszta dokładnie tak samo jak w oryginale z wyjątkiem kolorowych wkładek w lampy do barwienia żarówek.
Więc jeśli coś wlazło w zwykłe lampy to wlezie i w INPRO.
Tylko pytanie: jak wygląda twoje dzieło - bo przez przezroczyste klosze będzie wszystko widać. Więc albo musi to wyglądać dobrze samoistnie albo trzeba maskować to czego widać być nie powinno.
Stąd moje wcześniejsze zapytanie o foty "bebechów" - bo jeśli nie "wyglądają" to w przypadku INPRO można sobie dać spokój z przeróbką.
sokół tak to ja w takim razie mam INPRO :) Podpinam się pod pytanie kolegi. Bo nie chciałbym takich lamp wyrzucać. Fajnie wyglądają, a na LEDach wyglądałyby jeszcze lepiej :)
Jeżeli jest jak piszesz to damy radę. Ja pisałem o "lexusach" takich jak na allegro.
tak na marginesie to jest ktos na forum kto robi xenony lub bixenony do alfy 156 przed liftem??
Proxim@Ar
Jestem ;)
Dziś coś mnie naszło, tak ładnie Alfa na zakupach wyglądała, że pstryknąłem parę fotek. Co prawda telefonem, no ale zawsze coś ;)
Kusisz, ale i tak kupie po nowym roku.
Co to za kuku się stało w prawy bok z tyłu? :(
Aaa, zazdraszczam felgów i lampów z tyłu - bo z przodu już mam takie zarąbiste :D