Polubiłem straż miejską, odholowali moje auto w bezpieczne miejsce żeby spacerujący ludzie go nie uszkodzili. Pier.. odpust.
Printable View
Polubiłem straż miejską, odholowali moje auto w bezpieczne miejsce żeby spacerujący ludzie go nie uszkodzili. Pier.. odpust.
mam na sprzedaż 2 miejsca na zlocie.
2osoby + tor + rajd
chętni prosze o PW
pozdr.thing
Napisze tez ten post w dziale Bazar, aczkolwiek mam tutaj nadzieje ze ktos "od reki weznie" - bez wysylek itp bo mi brakuje czasu :)
Mam do sprzedania CB Radio Midland 1001z Przygotowane do podlaczenia pod zapalniczke - w 100% sprawne. Pudelko, papiery tez sa.
Niiii Ty nie potrzebujesz, tyś je Hanys, wy tam na wónglu siedzicie :P
Do mie każdy kiery używo ślunsko godka je Hanys. Jo jeżech cesarok ale pewnie w życiu sie nie kapniesz skód to sie wziyno bo wy dycki o tej wojnie hanysy-gorole prawicie.
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
p.s. co do 50% to sie kapke kolejka zrobiła :P :D
Ujek GOOGLE :P Toć pieknie zapraszómy :D
ja, wy sie tu wadzicie, a wungel z hołdy zniko...
http://www.smog.pl/wideo/45523/slaski_gps_hit/
:) cos dla ślonzoków
przy kauflandzie na bratyslawskiej widzialem wczoraj spalona 147 :( sredni widok :/ ktoś coś wie co się stalo ?
A ja się pożale troche
przedwczoraj staneła mi Alfa na Zakopiańce i co sie okazało??
pierd...olną mi pasek rozrządu :(
a co najlepsze wymieniany był w październiku
teraz czekam na info na czym sie to skończy mam nadzieje że nie przeskoczył :/
Wracajonc jeszcze do tych Cesarokow Goroli i Hanysow. Jo generalnie pochodza z Wodzisławio Ślonskigo. U nos jest tak, że my Hanysy z Cesarokami jakos nie walczymy, tela ze sie z nich trocha smiejymy :) Właściwie to z tyj ich godki. Mom kolegi, kiery robi na grubie na Pniówku i tam u niego w robocie jest duzo Cesaroków :) Zawsze godo mi, ze sie z nich lacho jak godajom :P
Mom nadzieja, ze zodnego Cesaroka tym postym nie obrazom :P
witajcie,
znacie w krakowie jakiś sklep motoryzacyjny w krakowie z częściami do alf?
tam koles na czesci do wloskich aut, glownie z rozbiorek
http://www.italcar.pl/
autowanda http://autowanda.pl/ rowniez sa na allegro ale nie zawsze wszystko maja.
http://autogama.pl/ tam tez maja troche bajerow
dzięki
Witam
Zapytam tutaj...
Planuje zakupic alfe romeo 156 i mam pyatnko odnosnie mechanikow do ktorych warto sie udac z Alfa w okolicach Sosnowca.
Macie jakies sprawdzone warsztaty?
Pozdr
Italauto oraz Autoport Motors
Czemu od razu pytasz o mechaników? przecież te auta sie nie psuja :)
Szukam kupca na swoją alfe romeo ale oddam tylko w dobre ręce......
Pozdrawiam.......
zadzwoń jak jesteś zainteresowany 510 73 56 01
auto jest na allegro i na bazarku samochody...sprzedam
Witajcie, czy ktoś z krakowa dysponuje kompem który ma możliwość połączenia z 155?
A tak z czystej ciekawosci ktoś z alfistów jezdzi jakims moto moze?? :)
sporo nas takich, ja hulam na pacifice...
Ja przez chwile Ducati monster 600 a obecnie suzuki bandit do malych poprawek elektrycznych :P
A ja zapytam o coś innego - jak mogę wykończyć koszatniczki mojego brata młodszego tak żeby nie nastąpiło to nagle i żeby się nie zorientował że ktoś im pomógł w zdechnięciu? :D haha :D
pokazuj im rachunki ze stacji benzynowej po każdym tankowaniu Alfy, myślę że gryzonie zdechną ze zgryzoty jak zobaczą te koszta :)
Gorzej jak zadziała w drugą stronę - będą się śmiały że ja haruje jak dziki osioł i wszystko idzie na paliwo, a one nic nie robią i wszystko dostają pod nos :P
hitman ze śmiechu też mogą umrzeć :)
Hehe :D to spróbuję :D
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
Imbecyli na drogach nie brakuje.. najpierw na Ciebie frajer trąbi bo nie wyjeżdżasz na skrzyżowaniu wprost pod koła innego samochodu(bo chyba o to frajerowi chodziło który stał za mną, że nie wepchałem się po chamsku, a nawet bym nie zamierzał bo silnik zimny był) i to trąbi jak popinkolony, a później kawałek dalej wyprzedza, zajeżdża drogę i ostro hamuje... a jak wysiadłem do frajera na światłach żeby mu wytłumaczyć odręcznie że jest gburem i wyleczyć go z tej choroby to odjechał 10 metrów do przodu na środek pasów pomimo tego że było czerwone i ludzie przechodzili... ja pierd... powiesić to za mało..
Dlatego zawsze rano jak wstaje to pół godziny trening na worku w domu (se kupiłem do zabawy) aby potem olewać pajaców i nawet nie mieć chęci wychodzenia do nich :D
ps. w sumie takie treningi przydadzą się jak taki pajac będzie sam chciał podejść, to może prawdopodobnie zaliczyć szybkiego prostego w nos z nienacka i może go to coś nauczy :D
ps 2 co do tych małych biednych zwierzątek które nikomu nie zawiniły, Ja bym to zrobił tak, że oddałbym do zoologicznego, a w klatce zrobił jakąś niby dziure czy otworzył klatke i balkon i niby ściema że uciekły w cholere :)
2 w 1 bo pozbędziesz się ich i zarobisz w zoologicznym na browar ;)
Hehe :P Mam mini siłownie w domu w piwnicy i woreczek też mam :P tak więc często daje sobie upust na nim swojej energii, ale racja, nie robię tego z rana przed wyjściem z domu a chyba zacznę bo rzeczywiście będzie to dobry pomysł :D
A co do tych nic nie winnych zwierzaków(to racja że one są nie winne, tylko brat, który je zaniedbuje i śmierdzą) - jest jedna wada - mają tak "pancerną" klatkę że będzie to ciężko upozorować i musiałbym chyba 3 drzwi zostawić otwarte :D
Dlatego zawsze na wszelki wypadek wożę ze sobą tzw. "translator" - rureczkę której uderzenie może spowodować przeniesienie się w inny wymiar petenta :D :P Ja tam nie cwaniakuje, ale jak kurna ktoś takie cyrki odstawia na drodze (nie chodzi mi o to że ktoś zapiernicza szybko itp. , tylko jak jest gburem i chamem) to czasem trzeba takiemu wyjaśnić że tak się nie postępuje..