U mnie 2 warstwy ht 1000 dają rade 4-5 zimowych m-cy. Na koniec jest juz słabo i nie używam agresywnej chemii ale na ten sezon znowu go kładę. Ważne zeby na cleaner poszedł.
Printable View
U mnie 2 warstwy ht 1000 dają rade 4-5 zimowych m-cy. Na koniec jest juz słabo i nie używam agresywnej chemii ale na ten sezon znowu go kładę. Ważne zeby na cleaner poszedł.
dobra Khot, a dokladna nazwa tego czegos?? I jak to nanosic? Sonaxa normalnie na chlodna blache wcieram mikrofibra a potem polerka. Tak samo to co napisales sie naklada????? I jaki ten efekt? Nie wierze ze przez 2 miesiace ani blota, kurzu NIC nie bedzie... Nie wierze poprostu;d jak moze sie nie trzymac bloto jesli bedzie padac i przyjade przez kałuże ??:D
Chodzi o to ze 1000p lepiej chroni lakier. Taki brud o ktorym mowisz to albo jak nie odpada prawie samemu, to jesli auto lekko obmyjesz, dalej bedzie efekt taki jak po nalozeniu. 1000p wygoogluj. Pozdro
Wyslano z Xperia Z
Cebula, tobie trzeba wszystko pod nos podetknąć. FinishKare 1000P Hi-Temp Paste Wax to dokładna nazwa. Błoto będzie. Kurz będzie. Jak ty sobie wyobrażasz że auto się nigdy nie będzie brudziło? Różnica w tym że będzie się brudziło o wiele wolniej, brud będzie o wiele słabiej przylegał do karoserii, a brudne wystarczy na myjce bezdotykowej opłukać czystą wodą pod ciśnieniem żeby znów było czyste - taka różnica. A instrukcję masz w temacie przyklejonym więc rusz łaskawie tą nastoletnią rzyć. ;)
panie nie badz pan taki do przodu:D haha. Ciesz sie ze mozesz kogos instruowac a nie. Jeszcze narzekasz ze daje ci ten przywilej dzielenia sie informacjami :P dzieki za info, niedlugo zastosuje zobaczymy co to bedzie :p
Tak wygląda FK 1000 na aucie dwie warstwy.Po dwóch dniachhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=148169&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=148170&stc=1
FK jak pisali koledzy + tester dodo na cieplejsze dni (polecam jak ktoś nie miał okazji wąchać i macać wosku naturalnego) 23+32=54
kokpit nielsen finesse - 0,5l 20 zł lub Natural Look 45 zł
shiny garage eF wheel cleaner 1L (rozrabiasz z wodą i masz 3 litry środka) - 28zł
zostanie jeszcze na jakiś Quick Detailer tester albo coś większego od Shiny Garage
khotu a ten wosk co mi poleciles to on jest uniwersalny tzn do kazdego koloru nadwozia?