pomozecie ? pomozemy !
tylko sprobuj sie skonsultowac przed zakupem ;)
Printable View
pomozecie ? pomozemy !
tylko sprobuj sie skonsultowac przed zakupem ;)
Co do pomocy to możesz być tego pewny że ją otrzymasz na naszym forum:)
Zasada jest bardzo prosta: kto nie słucha ludzi na forum, ten kupuje tanio i dobrze. I tym optymistycznym akcentem zapraszam na Allegro i wypatrywania czegoś na prawdę taniego : >
ja pie&$%@&!@....
sorry, musialem.
marian - czy tu ktos kiedykolwiek powiedzial, ze KAZDA 166 ponizej nie wiem, np 15 tysiecy to szrot? albo ponizej 30 czy 50? bo to w sumie zadna roznica.
ogladac nikt nikomu nie broni - sam mowie, ze jak niedaleko to niech bedzie i za 3 tysiace wystawiona - jedz i obejrzyj. wydaje mi sie, ze majac jako-takie doswiadczenie z tymi autami (biorac pod uwage, ze wiekszosc kolegow przerobila juz po kilka 166 w swojej karierze) raczej przestrzegamy przed dalekimi wyjazdami w celu ogladania TAKIEGO auta za grosze, bo niestety wiadomo czego sie spodziewac. a mowiac o tym optymistycznym akcencie, to jesli czytales uwaznie, to sam powinienes wiedziec, ze osobiscie bylem zachwycony tym egzemplarzem, ktory kupil kolega drq
Chcialbym sie przejechac alfa mariana :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wykup dobre ubezpieczenie i jazda, przynajmniej zonie, kochance, matce zrobisz dobrze jak kasę z odszkodowania dostanie:)
Oczywiście po konsultacji na forum, bo inaczej nic ciekawego nie ma możliwości wybrać ; >
To już ci m4rk napisał, że jest. Byle nie taką po kierowcy takim jak Ty - co nie działa to wyłączyć ;)
Sam dobrze wiesz, że nie jesteś jedyny z takim podejściem do auta - różnica polega na tym, że reszta nie udziela się na forach. Ale wszyscy prędzej, czy później te auta sprzedają... i wtedy jest dramat - Kupującego.