a to byłem ja :) o dziwo taki grzeczny :)
a to ja jak nigdy grzeczny :)
Printable View
Pozdro dla kierowcy poliftowej 156 SW nr ST.... C, ktory przed chwila zbieral rower do samochodu spod Fiata w Tychach
Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 SGL widzianego przed chwilą w Ornontowicach. Mrygałem awaryjkami z białego forda transita :)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela oramkowanej 159 2,4 SW o numerach SK.....
Rano stałem za tobą moją czarną strrzałą na światłach przy Statoil w Czeladzi, chyba nie skumałeś z mruganiem bo autko jeszcze na niemieckich blachach :)
Pozdro dla Proxima co właśnie mi pod pracą trąbił :D
(do usunięcia)
Pozdrawiam kierowcę białej, oramkowanej Giulietty (SB ....H) za którą (o 15:15) jechałem dzisiaj Aleją Andersa od skrzyżowania z Michałowicza do osiedla Karpackiego (skręcałem w Doliny Miętusiej).
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/06/333.jpg
Pozdrawiam kolegę w 156 którego spotkałem pod plejadą w sosnowcu ☺pozdrawiam również koleżankę w jasnoniebieskiej 147 która wyprzedzalem kolo sezamu w centrum również na ramkach klubowych ☺
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki bodrowej GT na tablicach STA dzisiaj w Tarnowskich Górach na wylocie do Nakła i dla kierownika bordowej 166 2.4 na tablicach SK, chyba nawet z ramkami ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 nr SK...EP, który przepuścił mnie dziś po południu na pasach przy rynku w Katowicach kiedy biegłam do swojej alfinki :)
Załącznik 136299 pozdrawiam wczoraj pod pogoria :P
Pogoria - pogorią ;)
Nie "j" :)
Sie czepiasz po 5rano po omacku na kom pisałem hehe
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej, oramkowanej 156 SW (SBI .....) dzisiaj rano na ulicy Kolistej w BB. Były łapki i pewnie zdziwienie, bo ja byłem na spacerze z żoną i córką (biały, głęboki wózek) :happy:
Pozdrowienia dla kierownika wiśniowej 147 SZY na ramkach z którym przed momentem mijałem się na Żywieckiej, mojej łapki chyba nie widział :)
Pozdrowienia i podziękowanie za spacerek od Krakowa do Liszek dla srebrnej GTV KCH przed chwila ;)
Pozdrawiam ciemno szarą 166 oramkowana w dg na granicznej kolo urzedu miasta
A ja pozdrawiam kolegę, właściciela pięknej 164 który mrugał mi w sosnowcu. Ja nie zdążyłem odmrugać, bo zafascynowany byłem tym samochodem :D
Pozdrowienia dla Roba146- 2 dni z rzędu na przeciwnym pasie go widziałem a on mnie nie!!! Do okulisty Panie, do okulisty:)
166 srebrna SO ....
od granicy K-ce/S-ec ( 86 ) do zjazdu na DG centrum ( 94 )
brak ramek ale na awaryjki odpowiedział
pozdro dla oramkowanej 159SW na katowickich blachach, mijanej na skrzyżowaniu w okolicy Woli koło 14:20 - trąbione i machane :)
Pozdrawiam kolegów z czarnej 147 na ramkach, ktorzy trabili na mnie przed chwila pod Carrefourem na Zakopiance. Niestett zagadana przez tel nie zorientowalam sie na czas :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 147 na rejestracjach SPS przed chwila mnie wyminal na ulicy Napieralskiego w Rudziczce, akurat jechalem rowerem do domu :D
Pozdrawiam kierowniczkę ;) srebrnej alfy spotkanej dziś ok. 8-mej rano na rondzie pod WORDEM w DG. Pomachane, odmachane :)
a jo za pieruna nie wiym kiery mnie łomrygoł wczorej kole 23 jak żech wjeżdżoł ze reala na 94
pewnie Lolo no ale nie wiym
tyż żech pomrugoł i dali na szychta :-(
a ty sie bier dziołcha za robota no i jakiego gsm'a jak mosz to wezna chyntnie :-)
a ta srebrna to jaka ? 147 ? 156? GT ? 166? 145 ? 146 ? brera? giulietta? 4C ? 8C ? 75 ? 33? 164 ? 159 ?
abo jeszcze co inne ?
Pozdrawiam blizniacza srebra oramkowana 156 kolo koksowni
Pozdro dla kolegi z białej Julki SK na ramkach, w bielsku na światłach obok bp. Tak, to ja walnąłem Ci z długich po lusterku z tego czarnego mastera z tyłu :)
A ja pozdrawiam Gosię i Tomka i ich piękną czerwoną GTA , stojącą dzisiaj koło 15:30 pod domem w Okrajniku - przejeżdżałam tamtędy , niestety nie sama, więc nie mogłam zajrzeć :)
Pozdrowienia dla kolegi w białej ar147 na rejestracji SZY. Widzieliśmy sie wczoraj w Nowym Bieruniu. -~ kolega z srebrnej 156SW
Pozdrowienia dla koleżanki/kolegi ze 156, obok której, wczoraj w godzinach porannych (ok 9:00), zaparkowałem przed szpitalem w Cieszynie :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137113&stc=1
Pozdrawiam kierowcę oraz pasażerów czerwonej 156 spotkanych dzisiaj po robocie na Panewnickiej w Gliwicach :). Było pomrugane, pomachane i co tam jeszcze :P
Pozdrawiam właściciela czarnej 166 z rozbitym przodem stojącej u Czernego na Halembie :)