a to slaw ja chyba chętnie przyjąłbym koszulke z nickiem :D powiedz mi jaka by to była cena?
Printable View
a to slaw ja chyba chętnie przyjąłbym koszulke z nickiem :D powiedz mi jaka by to była cena?
[QUOTE=Toldi;223832]a to slaw ja chyba chętnie przyjąłbym koszulke z nickiem :D powiedz mi jaka by to była cena?[/QUOTE
potrzebuje troche czasu zeby to wszystko poustalać z koleżanką która by to robiła bo to dość nowy temat także proszę o cierpliwość a na dniach napewno się pojawie z tym tematem.
ja Ci ku..a dam kaczke :D to że moja rejestracja jest niepoprawna politycznie z uwagi na obecnego prezydenta to już trudno :P jego możesz nazywać kaczką a nie mnie :stop::mad:
zakrety były fajnie, specjalnie pojechałem inna drogą to niestety musiało sie coś przed nami wlec i nie było jak wyprzedzić :( a co do sziszy to trzeba ja wcześniej uskutecznić i na przyszłość zaopatrzyć sie w wode i sreberko :D
nałogowcy :P
Czy kolega z Oświęcimia, który jechał na trening już się zarejestrował na forum? :D
Gdzie reszta zdjęć?
Tak, teraz oficjalnie moge ze wszystkimi sie przywitac, jako Alfaholik. Fajnie, ze sie tak zlozylo, ze was spotkalem. Bardzo mila impreza, szkoda ze nie moglem zostac dluzej. Na nastepny taki spot przyjezdzam na BANK !!!! pzdr wszystkich