Kto jezdzi popoludniami z cieszyna w okolice zebrzydowic? Bo kilka razy juz mijalem sie z czarna 147 na glebie...
Printable View
Kto jezdzi popoludniami z cieszyna w okolice zebrzydowic? Bo kilka razy juz mijalem sie z czarna 147 na glebie...
Pozdrawiam właściciela (właścicielkę?) pięknej 159 na ramkach która stała dziś koło 21:30 na zwycięstwa przy rynku w Gliwicach. :)
zdrowko dla kolegi w srebrnej 156 ST, smigajacym na jaskowicka w tychach jakis czas temu ok godz 14, gonilem sluzbowa octavia od paprocan, mrugalem lampionami ale oktawka posluchu nie inspiruje :)
Pozdrawiam
właściciela/właścicielkę wisniowej 147 ts na ramkach klubowych stojącej dziś ok 15 na Koszalińskiej w Sosnowcu,
Pozdrowienia dla klubowicza z Bielska Białej, który swoją 156 stał pod kebabami przy 'kamienicy z żabami" w BB, w sobotę.
a kaj ty sie dziołcha bujasz po BB kurna ?
Pozdrawiam Alfowicza/Alfowiczkę z Rybnika który/a w niedziele był/a na zawodach konnych w Truskolasach koło Częstochowy :)
Czarna Alfa 147 1.9JTD. Klasycznie - ramki forumowe :)
Pozdrawiam serdecznie kolegę /koleżankę stojąca dziś obok mnie w Jaworznie niedaleko Lewiatana
A ktora to jes ta zla ?
ta po drugiej stronie :P......a propo Bocian kiedy się przyjedziesz pochwalić .....chciał bym zobaczyć to twoje białe szczęście Ti
Boje sie tak daleko jechac alfa :p
to może wpadniesz do mnie do serwisu do Pszczyny jak coś to wyślę po ciebie lawetę :P
Nie stac mnie na serwis a lawete to raz mialem ale z oc sprawcy :p
Zeby nie bylo oftopa :
Pozdrawiam kogos tam widzianego gdzies tam kiedys tam :cool:
pozdrawiam nie widzianego bociana .....a tam zdaje ci sie przyjedz do nas ....każdego ugościmy wedle stanu posiadania ....
Pozdrawiam stado mijanych alf ......tylko nikt nie odmachuje
Mi chyba przez cały rok i kilka miesięcy odkąd jeżdżę alfą odmachało mi tyle ludzi, że spokojnie by wystarczyło palców jednego człowieka do policzenia.
Ja dopiero zaczalem, ale jak jade innym autem niz Alfa to nikt ni wie o co chodzi
Bocian; heh, uderzyłam na weekendzik ;)
A na miejscu się okazało, że to miasto ALF... czułam się jak w raju :) Tylko tych klubowych zdecydowanie za mało było...
PS.: Jamrozw- pozdrawiam. Nie wiem czy byłam po dobrej stronie Wisły... bo ja do dziś nie wiem czy byłam w Bielsku czy w Białej ;) hehe
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...quote_icon.png Napisał bocian http://www.forum.alfaholicy.org/imag...post-right.png
a kaj ty sie dziołcha bujasz po BB kurna ?
a co żal ci , przynajmniej po dobrej stronie Wisły była
Jak się boisz to jak chcesz na te Kaszeby zajechać ??? :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/493.jpgPozdrawiam sąsiada, podwójne końcówki wydechu, ładnie :)
Pozdrawiam czarna oramkowana 147 w dg na koscioszki kolo kebaba pozniej na golonogu kolo macdonalda czarne gt.
pozdrawiam czarne 156SW ??? w Ustroniu na wiślance ok 16:30.. nie zdarzyłem odmachać, za szybko mi się z górki kulało : )
Rowniez pozdrawiam, tez jakos zaspalem z machaniem i w sumie w lusterku dopiero ramki zauwazylem :)
Pozdrawiam _tomek_ pół godziny temu jechaliśmy w kierunku bielska jechałem e39 dwa auta przed Tobą
Pozdrawiam Jamrozw ktory swym wydechem w lupo prawie starsze klientki mi do zawalu doprowadzil a klienci patrzyli za nim z niedowierzaniem zamiast po autach na komisie :-P
Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 166 widzianej na Krakowskiej w Krakowie około 17, szedłem ulicą z dziewczyną. Co to za tablica z przodu? Naklejka czy metalowa tłoczona? Wyglądała świetnie.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowce/ kierowniczke czarnej 147 na forumowych ramkach widziana w Katowicach na wylocie z centrum przed DTŚ po 16... Pozdrowienia z T4 z miksokretem.
Pozdro dla czarnej 156 SW SL ..... widzianej wczoraj w Świętochłowicach - Mijance ok 17.00, było odmachane. I dziś dla czarnej 147 SL ..... na DTŚ ok 7.00 - kolego ładnie prezentują się te czarne felgi :)
Pozdrowionka dla kierowniczki blondynki w 156 (SPS)ciemnozielonej na ramkach za którą goniłem dziś na górce Mikołowskiej w stronę Tych ok godz 11-ej.
A ja pozdrawiam koleżankę z AR 159 widzianej na Czulowie w Tychach :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Prawdopodobnie kolega _tomek_ pozdrowiony awaryjnymi z fiata coupe dzisiaj wieczorem :)
witam,a mi nikt nie odmachuje w gliwicach;(,a teraz moja alfusia stoi biedna padnieta na parkingu przy markecie i nie chce ruszyc...;(,zna ktos kogos dobrego do naprawy ,plissss...ja pozdrawiam i macham Wam w ten sliczny poranek z domu...