Wszystko pięknie, ładnie ale ja musze teraz zrobić prace na temat "Człowiek system techniczny"
Przedmiot Ergonomia, czyli jakies wymiary człowieka itp;P Może ktoś robił cos takiego, to by mi pomogł w tym;)
Printable View
Wszystko pięknie, ładnie ale ja musze teraz zrobić prace na temat "Człowiek system techniczny"
Przedmiot Ergonomia, czyli jakies wymiary człowieka itp;P Może ktoś robił cos takiego, to by mi pomogł w tym;)
Wymiary ci mogę podać ale nie wszystkie. ;p
Piotrek co tam pod tym orbisem robiłeś?
cichy co mi sie po krynicy wozisz co??:P hehehe
widze ze pogoda dobra to kazdy sie wozi :P
too Ty wyjezdzales/cofales z pod sklepu ? ? ?
Panowie jak się ładuje akumulator cynkowo-powietrzny??? Pilnie potrzebne!!! A na necie nic znaleźć nie moge...
taaak ja :) patrzyłeś się i nawet nie przepuściłeś :P heheheh
Też widziałem tą Belle pod orbisem ale jeśli mówimy o piotrekkr to Bella pod hotelem miała ramki biało - czerwone i chyba ostatnią cyfrą nr.rej. była "9" wiec by sie nie zgadzało :confused:
Po drodze widziałem też "9" w Paszynie pod Tomexem (czy co tam teraz jest :)), która też była bardzo podobna do Belli kolegi piotrekkr ;) ale szczegółów nie znam bo za szybko jechałem :D
Zgadza się, że się nie zgadza ;) To nie ja pod Orbisem parkuje, ale kolor taki jak mój ;) Widzę, że jeszcze jedna podobna do mojej jeździ po Sączu, ale chyba już niedługo, bo for sale :) http://allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9...231309899.html
Tą Alfę właśnie wczoraj widziałem w Paszynie pod Tomexem, na pewno to była ta bo poznaje po felgach są dość charakterystyczne, Bella pod orbisem na bank miała klubowe ramki, w rej miała ostatnią cyfrę "9", a felgi takie jak moje (nie znam nazwy wzoru) oryginalne tylko większy rozmiar pewnie 18".
Widać dużo więcej jeździ po NS "9" z rejestracją KN.