Wszystko pięknie, ładnie ale ja musze teraz zrobić prace na temat "Człowiek system techniczny"
Przedmiot Ergonomia, czyli jakies wymiary człowieka itp;P Może ktoś robił cos takiego, to by mi pomogł w tym![]()
Wszystko pięknie, ładnie ale ja musze teraz zrobić prace na temat "Człowiek system techniczny"
Przedmiot Ergonomia, czyli jakies wymiary człowieka itp;P Może ktoś robił cos takiego, to by mi pomogł w tym![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Wymiary ci mogę podać ale nie wszystkie. ;p
Piotrek co tam pod tym orbisem robiłeś?
cichy co mi sie po krynicy wozisz co??hehehe
widze ze pogoda dobra to kazdy sie wozi![]()
too Ty wyjezdzales/cofales z pod sklepu ? ? ?
Panowie jak się ładuje akumulator cynkowo-powietrzny??? Pilnie potrzebne!!! A na necie nic znaleźć nie moge...
taaak japatrzyłeś się i nawet nie przepuściłeś
heheheh
Też widziałem tą Belle pod orbisem ale jeśli mówimy o piotrekkr to Bella pod hotelem miała ramki biało - czerwone i chyba ostatnią cyfrą nr.rej. była "9" wiec by sie nie zgadzało
Po drodze widziałem też "9" w Paszynie pod Tomexem (czy co tam teraz jest), która też była bardzo podobna do Belli kolegi piotrekkr
ale szczegółów nie znam bo za szybko jechałem
![]()
Zgadza się, że się nie zgadzaTo nie ja pod Orbisem parkuje, ale kolor taki jak mój
Widzę, że jeszcze jedna podobna do mojej jeździ po Sączu, ale chyba już niedługo, bo for sale
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9...231309899.html
Ostatnio edytowane przez piotrekkr ; 07-05-2013 o 12:14
Tą Alfę właśnie wczoraj widziałem w Paszynie pod Tomexem, na pewno to była ta bo poznaje po felgach są dość charakterystyczne, Bella pod orbisem na bank miała klubowe ramki, w rej miała ostatnią cyfrę "9", a felgi takie jak moje (nie znam nazwy wzoru) oryginalne tylko większy rozmiar pewnie 18".
Widać dużo więcej jeździ po NS "9" z rejestracją KN.