Pozdrawiam oramkowaną czarna AR 147 przed lift na tablicach SBI widzianą w Porąbce przy wyjeździe spod poczty :) Stałem przed kioskiem :P Łapki Były :D
Printable View
Pozdrawiam oramkowaną czarna AR 147 przed lift na tablicach SBI widzianą w Porąbce przy wyjeździe spod poczty :) Stałem przed kioskiem :P Łapki Były :D
Dzisiaj upolowana piękna biała bella SPS w Pszczynie pod dworcem PKP
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/181.jpg
To kolega Quattro zapewne. A czyjego Crosswagona ja dziś zmrugałem, jeżeli istnieje takie słowo, w Wiśle? Jechałem Iveco z ramkami
Kłatro i SPS ?
:)
No i jego jest nieco inna
A kij go wie :-P On ma przed liftem?
Nie .
Tu mosz jego i pacz czym sie rozni
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/186.jpg
To nie jego przecież to nie jest DC...
Po czym wnosisz ze nie jest ?
Ty bociek naprawdę nie widzisz?
Oswiec mnie
Brak pasow z boku ?
Mozna usunac
Ano można ale nie widziałem na niej innych oznaczeń DC
A se może ściągnął naklejki
Bo i byc nie musi
No ale mniejsza z tym
;)
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika oramkowanej , srebrnej 166 SBE, która stała dzisiaj na Katowickiej w Bytomiu około 9 rano.
Nie jest to Dc to ktorys blackline z tego co z włascicielem gadalem i 1.6 tłin smark
Panowie quattro ma rej. SZY z tego co pamietam jak go kiedyś mijałem , chyba że przejestrował, sciagnął pasy z boku i w dodatku polakierował lusterka na czarno :D
Na dodatek od Qłatro jest bita, a ta na zdjęciu widać, że równa itp :D
to jo sie pozdrowia chopa co sie stoł pod parkingiem kwk staszic we polarze AH
nie wiem kto to ale polar forumowy mioł
Przesadzasz, aż tak strasznie bita nie była:D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=148079&stc=1
a ta jest 1.6 TS na SPS Blackline
Pozdrawiam kolezanke wczoraj na rondzie merkury w dg po 17 srebrna oramkowana 147 pozniej kolege z czarnej oramkowanej 147 jechal zamna kolo duzego kosciola w dg pomrugane :)
pozdrawiam kolegę z 147 oramkowanej SY 94..... który robiła dziś zakupy w Lidlu na Stroszku :)
pozdrawiam kierowce czarnej oramkowanej 156 jechał w kierunku Łosnia pomachane ale niewiem czy kolega odmachał mi czy pokazywał ze jade bez swiateł
Pozdrowienia dla widzianych dziś : sołtysa ;-) , mikey-a - w służbowej bryce oraz kierowcy z którym pomachaliśmy sobie dziś rano na moście w Żywcu .
Ktoś na rondzie przy Tesco w czarnej 156 SW (SBL) z ramkami flaga włoska. Chyba machał ręką do mnie :) Pozdroooo
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 SK*** spotkanego w okolicach Świętochłowic na DTŚce
pzdr dla kolegi z czarnej 156SW który wczoraj ok.15:30 pomrugał awariami w Ustroniu przed Czantorią, odmachałem :)
Pozdrawiam kierowce oramkowanej czarnej 147 przed lift na tablicach SBI ktory jechal na mna do Kęt z Czańca . Pomrugane awaryjnymi :-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Nazara, widziany wczoraj w okolicach 18 na strzelców Bytomskich w Bytomiu
Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej, srebrnej 166 widzianego dziś ok. 15 przy wjeździe do Sośnicy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
a wiec tak :) pozdrawiam czarna oramkowana 159 dzis na katowickiej koło reala przed 17 kilka minut pozniej zaparkowałem koło reala obob bordowej oramkowanej 159sw wlasciciele stali obok auta ale jakos mało rozmowni :( na koncu czarna 156 jechała w kierunku strzemieszyc ja zjezdzałem z trasy w kierunku ogrodzienca.
To tak żeby nie było ;) Pozdro dla czarnej mito SK , za którą się ślimaczyłem w korku na węźle sośnickim koło godziny 9, wcześniej ładne czarne poliftowe 147 chyba SBI tuż przed 9 na A4 mijanej w okolicach zjazdu na Rudę, dla jeszcze ładniejszej 147 również black z ładną bląd kierowcą;) w Gliwicach centrum SG, kierownika 156 nie pamiętam koloru ale śmigłem obok ciebie na A4 jakieś 15 km przed Katowicami koło 20 i dla śmigniętej 166 na 86 za zjazdem w Sosnowcu. Kto mrugał i machał niech się cieszy hehe. Do następnego.
Pozdrawiam kolegę który skręcał dolot, koło 19 w Mikołowie, 156 SW SBI :)