Ja też chętnie piszę się na piątek :) I nie wiem jak Wy ale ja będę dostępny od 17.00. Pozostaje tez pytanie gdzie się spotykamy?
Printable View
Ja też chętnie piszę się na piątek :) I nie wiem jak Wy ale ja będę dostępny od 17.00. Pozostaje tez pytanie gdzie się spotykamy?
no proszę kroi się troche ludzi hmm ? Ja także jakoś od 17nastej jestem dostępny, a to już swojaków z Koszalina pytać trzeba :D
kawa jak najbardziej:) myśle, że wieczór tak coś między 19 a 21? o 21 zamykają kawiarnie w forum więc możemy się ustawić na 20. Wave powiedz mi tylko kiedy spotyka się ta namiastka i zlepek motoryzacji zwany CMteam bo nie chce na nich trafić.
My zawsze spotykaliśmy się o 21 w Atrium w podziemiu na samym końcu parkingu na przeciwko wjazdu do stacji Statoil. A potem jak będzie nas więcej to coś wymyślimy co dalej. Czy jakaś kawa, czy kolacja przy świecach z naszymi Włoszkami w Macu. :):)
- - - Updated - - -
Mniej więcej o 21:30 - 22:00 w naszym miejscu, ale jak będzie mróz i śnieg to pewnie będą się ślizgać na Castoramie.
20:00 Atrium mi pasuje ! Tym razem na 100% bede no chyba że znowu uszczelka pod głowicą mi poleci :D
Może być 20. Mi pasuje. A jak reszta ?
dla mnie obojętnie o której w piątek, dostosuje się. Mateusz zadecyduj myślę, że wszyscy się zgodzą.
No to aby nie było a wcześnie ani za późno to wtedy spotykamy się o 20:00 w Atrium w podziemiu na samym końcu parkingu na przeciwko wjazdu do stacji Statoil. Jeżeli wszyscy się zgadzają to rączki w górę :) Plan jest taki, że najpierw na parkingu spotkanie, a następnie dobra kawa, kolacja czy tym podobne, z resztą zaplanujemy resztę na miejscu :) Teraz tylko kwestia czy pasuje wszystkim godzina 20:00.
:top:
To jeszcze sVirusX musi potwierdzić. Postaram się jeszcze Mariusza sprowadzić.