Ja też chętnie piszę się na piątekI nie wiem jak Wy ale ja będę dostępny od 17.00. Pozostaje tez pytanie gdzie się spotykamy?
Ja też chętnie piszę się na piątekI nie wiem jak Wy ale ja będę dostępny od 17.00. Pozostaje tez pytanie gdzie się spotykamy?
no proszę kroi się troche ludzi hmm ? Ja także jakoś od 17nastej jestem dostępny, a to już swojaków z Koszalina pytać trzeba![]()
~ taka była piękna ! :C
kawa jak najbardziejmyśle, że wieczór tak coś między 19 a 21? o 21 zamykają kawiarnie w forum więc możemy się ustawić na 20. Wave powiedz mi tylko kiedy spotyka się ta namiastka i zlepek motoryzacji zwany CMteam bo nie chce na nich trafić.
My zawsze spotykaliśmy się o 21 w Atrium w podziemiu na samym końcu parkingu na przeciwko wjazdu do stacji Statoil. A potem jak będzie nas więcej to coś wymyślimy co dalej. Czy jakaś kawa, czy kolacja przy świecach z naszymi Włoszkami w Macu.
- - - Updated - - -
Mniej więcej o 21:30 - 22:00 w naszym miejscu, ale jak będzie mróz i śnieg to pewnie będą się ślizgać na Castoramie.
20:00 Atrium mi pasuje ! Tym razem na 100% bede no chyba że znowu uszczelka pod głowicą mi poleci![]()
Może być 20. Mi pasuje. A jak reszta ?
dla mnie obojętnie o której w piątek, dostosuje się. Mateusz zadecyduj myślę, że wszyscy się zgodzą.
No to aby nie było a wcześnie ani za późno to wtedy spotykamy się o 20:00 w Atrium w podziemiu na samym końcu parkingu na przeciwko wjazdu do stacji Statoil. Jeżeli wszyscy się zgadzają to rączki w góręPlan jest taki, że najpierw na parkingu spotkanie, a następnie dobra kawa, kolacja czy tym podobne, z resztą zaplanujemy resztę na miejscu
Teraz tylko kwestia czy pasuje wszystkim godzina 20:00.
To jeszcze sVirusX musi potwierdzić. Postaram się jeszcze Mariusza sprowadzić.