uwaga!!!
Wszyscy kibice ( nie kibice również :) będą mieli możliwość obejrzenia meczu Polska - Czechy na sali klubowej ośrodka, co prawda nie na telebimie ale myślę że 40" będzie satysfakcjonujące, zwłaszcza, że piwo podają na miejscu.
Printable View
uwaga!!!
Wszyscy kibice ( nie kibice również :) będą mieli możliwość obejrzenia meczu Polska - Czechy na sali klubowej ośrodka, co prawda nie na telebimie ale myślę że 40" będzie satysfakcjonujące, zwłaszcza, że piwo podają na miejscu.
.... no to impreza integracyjna zamieni się w darcie japy przed ekranem.... :D
Cóż to zmiana nastawienia? Czyżby ktoś jeszcze oprócz mojej osoby interesował się Euro? Szkoda że tak późno okazało się to oczywiste :-(
Nie Sławku nikt więcej nie pytał i nie chodzi o zmianę nastawienia, a o fakt, iż z garstki chętnych zrobiła się fajna grupa i można pewne rzeczy ponegocjować z właścicielem ośrodka, ponieważ będziemy jedyni na terenie. I zupełnie nie wiem czemu późno?
Wyobraz sobie ze TYLKO Ty chciałes a ze szef osrodka bedzie ogladał to sie załapiesz też.Inni przyjeżdzają na zlot nie na mecz.Akurat to że pózno nie robi nikomu różnicy bo nikt tam na mecz nie przyjeżdża tylko na zlot,wiec nie wiem o co kaman.A nastawienie takie jak było jest ciągle czyli ZLOT ZLOT ZLOT.Lepiej pózno niż wcale powiedziała babcia spózniając sie na pociag.
mnie tam mecz pasuje też bardzo :D
a ja tam jadę posiedzieć z Wami przy ognisku, piwku czy po prostu na dupie... i mam zamiar miło spędzić wieczór a nie w TV się gapić....