uwaga!!!
Wszyscy kibice ( nie kibice równieżbędą mieli możliwość obejrzenia meczu Polska - Czechy na sali klubowej ośrodka, co prawda nie na telebimie ale myślę że 40" będzie satysfakcjonujące, zwłaszcza, że piwo podają na miejscu.
uwaga!!!
Wszyscy kibice ( nie kibice równieżbędą mieli możliwość obejrzenia meczu Polska - Czechy na sali klubowej ośrodka, co prawda nie na telebimie ale myślę że 40" będzie satysfakcjonujące, zwłaszcza, że piwo podają na miejscu.
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !
.... no to impreza integracyjna zamieni się w darcie japy przed ekranem....![]()
Cóż to zmiana nastawienia? Czyżby ktoś jeszcze oprócz mojej osoby interesował się Euro? Szkoda że tak późno okazało się to oczywiste :-(
Ostatnio edytowane przez slawko ; 08-06-2012 o 10:34
Nie Sławku nikt więcej nie pytał i nie chodzi o zmianę nastawienia, a o fakt, iż z garstki chętnych zrobiła się fajna grupa i można pewne rzeczy ponegocjować z właścicielem ośrodka, ponieważ będziemy jedyni na terenie. I zupełnie nie wiem czemu późno?
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !
Wyobraz sobie ze TYLKO Ty chciałes a ze szef osrodka bedzie ogladał to sie załapiesz też.Inni przyjeżdzają na zlot nie na mecz.Akurat to że pózno nie robi nikomu różnicy bo nikt tam na mecz nie przyjeżdża tylko na zlot,wiec nie wiem o co kaman.A nastawienie takie jak było jest ciągle czyli ZLOT ZLOT ZLOT.Lepiej pózno niż wcale powiedziała babcia spózniając sie na pociag.
Ostatnio edytowane przez Kolaś ; 08-06-2012 o 14:14
mnie tam mecz pasuje też bardzo![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
a ja tam jadę posiedzieć z Wami przy ognisku, piwku czy po prostu na dupie... i mam zamiar miło spędzić wieczór a nie w TV się gapić....
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin