Etam...... prezes ma kompleksy, rzepak drożeje, viceprezes szykuje rakietę, to co ma mówić, niech se chłop dodaje........ i tak nie jeździ ta jego fura ;)
Printable View
Etam...... prezes ma kompleksy, rzepak drożeje, viceprezes szykuje rakietę, to co ma mówić, niech se chłop dodaje........ i tak nie jeździ ta jego fura ;)
nie no troche jedzie daje rade :) sa inni wolniejsi (ja z przymusu)... no i ponawiam pytanie gdzie sa foteczki bo chcialem zobaczyc moja mala i zona sie niecerpliwi...jesli nie bedzie tutaj to podeslij mi Slavol na maila : karsto250982@gmail.com
no i jak tez wyglada sprawa tych koszulek??cos wiadomo wiecej??
ostatnio jakas cisza taka tutaj jak w kosciole na wsi:)
fotki ci wyle w poniedzialek JEDZIE KTOS ZE MNA NA TA IMPREZE JAK PATRYCJA MA WOLNE TO JA JADE http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._07_2011r.html
Zaciekawiles mnie tym olsztynem:) musze obgadac temat z zona akurat ma wtedy urlop moze udaloby sie wyrwac:) impraz z tego co czytalem i widzialem przednia dam znac w tej kwesti :)
ello co tam jakieś spoty są na lotnisku czy nie bo dawno mnie nie było
jesli cos bedzie to ja przyjade :)
Robimy cos w niedziele teraz ?
co do wyjazdu do olsztyna jestem po wstepnej rozmowie z zona :) jesli bedziesz Tomek jechal my tez jedziemy ... no chyba ze nie bedziesz jechal to i tak pojedziemy ...:) trzeba sie czasem rozerwac fajnie by bylo jakas grupka wieksza :) tak ze moze wiecej osob sie zdecyduje ...
Jedziemy do OLSZTYNA??
A na niedziele dajcie znac ja sie zjawie :)
czekamy na buszmena odzew moze zona go zbila i sie nie odzywa :) a co do olsztyna to watpie zeby ktos jeszcze pojechal ale zobaczymy
no to byloby nas chociaz 2 :) wezmie sie grilla i bedziemy sprzedawac kielbaski :) hehe musze tylko na trase jakies CB sobie skolowac :)
ok jutro spotykamy sie na lotnisku o godzinie 16 ale tylko wtedy jak nie bedzie padac vice wpasc po ciebie napewno tesknisz za chlopakami pasuje wszystkim
jutro nie bede bede za tydzień a co do wilczych to byłem w kołobrzegu i 2 dni miałem urwany:crazy_pilot: film hehe
mam nadzieje prezes że wybaczysz:confused:
ok godzina jak najbardziej pasuje to do jutra o ile pogoda dopisze :)
zastanowie sie czy przebaczyc nie masz czego zalowac dno na wilczych laskach za tydzien moze juz bedzie nasz kochany vice chodz nikt za nim nie teskniZałącznik 28302
Prezes mowilem ze nie bedzie mnie na laskach ;p Jutro na lotnisku sie zjawimy. Co do Olsztyna jak finanse pozwola to pojedziem, to ostatni dzien urlopu :p Pozdro !!
tomek ale zdjęcie z vice jakoś stare z jesieni albo z wiosny
to ze spotu w gorzowie w zeszlym roku probujemy go wspierac jakby co i czekamy na niegoZałącznik 28343Załącznik 28347Załącznik 28348Załącznik 28346to nasze najmlodsze alfoholiczki z team piła:D
Prezes i nie możemy zapominać oZałącznik 28353 a teraz takie tam z dzisiejszego spotaZałącznik 0Załącznik 28354Załącznik 28355 niestety ta najmłodsza alfaholiczka nie dała nam dzisiaj za długo porozmawiac ,a druga sprawa gdyby prezes przyjechał punktualnie a nie 15 min spóźniony hehe pozdro prezes
chodzi ci o naklejki na impulsa samochodzie tak ja nic grzechu nie mowilem nie zapomnij o koszulkach a spoznilem sie przez patrycje bedzie jeszcze okazja
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
chodzi ci o naklejki na impulsa samochodzie tak ja nic grzechu nie mowilem nie zapomnij o koszulkach a spoznilem sie przez patrycje bedzie jeszcze okazja http://www.osiek.net/skansen/kalenda...-2011-rok.html buszmeno z zona wymyslili wyjazd na skansen do osieka w przyszla niedziele daleko nie jest i drogo tez nie prosimy o opinie jedziemy czy nie
Ja jestem za, grill za tydzien nie wypalil, wiec weekend wolny a mozna w osieku sie troszke rozerwac:) wiec ja z zona i Emilka sie pisze :)
impuls chyba sie nie obraziłeś a tak w ogóle po co chcesz malować całą bryke zobacz jak ona sie prezentuje masz dwa elementy błotnik i klape a reszte bym zostawił i jak skansen prezes mnie wyprzedził z linkiem mysle ze nikomu troszke historii nie zaszkodzi Michu będziesz??? i co z wice???chyba już nas nie lubi:( pozdro
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
kartsto1982 fajnie ze dołączyłeś do nas zawsze sportwagon jeden więcej !!!
Pewnie ze fajnie ze Karsto sie dolaczyl :) zawsze nas wiecej ;p
Buszmen, no nie, ale grabisz sobie ojjjj :D sie zes przyczepil hehe. A z malowaniem, to mi tam caly lakier cos nie pasuje jak sie dobrze przyjrzec, ja tam za duzo widze szczegolnie po i podczas mycia hehe :D Ale masz racje, troche jednak za duzy wydatek.
Dzieki za mile przyjecie :) trzeba sobie czas wolny urozmaicic pogadac wyjsc do ludzi a nie tylko dom zona praca dziecko:) mam tez nadzieje ze uda sie zorganizowac wiecej takich spotkan w miare mozliwosci :)
buszmeno pogadam dzisiaj z gosią i napiszę co i jak ale skoro tak poiszesz to ty z małą i żona się wybierasz??
radziu u nas zawsze byly spotkania rodzinne z zonami i dziecmi nie pamietasz
ok ja jade w niedzielę napewno a więc organizujcie sie teraz czekamna godz i miejsce zbiórki do zobaczenia
witam wszystkich dzwoniłem do skansenu festyn zaczyna sie o 13 kończy ok 17 ale co nie znaczy że nie można tam dalej zwiedzać niestety grila na festynie nie mozna wnieść ale mozna kupić za okoliczna złotówkę pajdę chleba ze smalcem i ogorkiem bedą gofry wafle pieczone na ogniu itd.ceny biletów ulgowy 5zł normalny 8 zł rodzinny 15zł wszystkie chaty będa po otwierane i można je zwiedzić tak to wstepnie wygląda wiec ilu mamy chętnych z michem rozmawiałem jest chętny karsto19822 też a reszta Tomek ,Słavol, impuls, hiacynty moze jeszcze ktoś oczywiście zabieramy całe rodziny
ja zabiore slavola ale my bedziemy pozniej bo patrycja jest do 14 w pracy impuls mowil ze bez problemu i michu tez chce wpasc
buszmeno wspomnial o grillu... moze po wypadzie po powrocie do piły zrobimy sobie grilla na miejscu??co wy na to ... jakies miejsce by sie znalazlo albo jesli macie jakies miejsce i sobie posiedziec jeszcze i zjesc :) Jest ktos za??
chętnie ale jak wrócimy z osieka to będzie taka godz że ci co maja małe dzieci raczej już nie pogrilują. mam na myśli buszmena i mnie. grila zabiorę ze sobą do osieka może gdfzieś tam albo po drodze coś zrobimy. zobaczy się co się urodzi. a jeżeli chodzi o mnie to ja wyjade rano i zajadę jeszcze do buszmena i od niego pojadę do osieka. przynajmniej tak planujemy
nio ja tez mam male dziecko :) to sie zobaczy jak to wyjdzie o o ktorej wrocimy:)
buszmeno umow sie z nimi ja dojade i pytanko do wszytkich kto chce koszulke projekt jak wyzej pokazywalem z napisem team piła cena jest 22 zl za sztuke buszmeno ty chcesz polowke ona kosztuje 35 chodzi o ilosc i kolor i rozmiar kolory sa 3 bialy czerwony i czarny piszcie a ja sie dogadam z kolesiem jacki z gorzowa tez chca ? suchar michu ? michu raczej nie bo on woli poznaniakow :)
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel..._gorzowie.html moze pojedziemy jak sie temat rozwinie
moznaby sie wybrac ale z czasem teraz ciezko bedzie...teraz w niedziele do Osieka za tydzien Tomek mowiles ze masz cos w kosciele :) nastepny tydzien to 9 i planowalismy do tego olsztyna jechac pozniej ciezko przewidizec co i jak z czasem bedzie :)
tak chce polówke czerwoną xxl chyba oki chyba że większa nie znam rozmiarówki To o której sie umawiamy??? myśle że impuls i karsto wyjedziecie z piły razem jak zjedziecie z 10 i podjedziecie do mnie (jakieś 7km w plecy) nie zbiedniejecie a wystartowalibyśmy razem Radek juz u mnie będzie co do godziny to ustalcie jak komu pasuje mi obojętnie może być 13:00 u mnie może wcześniej pozdro!!!
dla upewnienia sia mowimy caly czas o 26 (niedziela) tak?? ciekawe tez czy pogoda dopisze bo z tego co widzialem to zapowiada sie kilka deszczowych dni :| A co do wyjazdu to dajcie tylko znac gdzie i o ktorej to sie zjawimy...
No wiesz Buszmeno 7 km to kawal drogi paliwo, amortyzacja, zuzycie opon, na takie koszta nas narazac :) :D
Impuls daj znac o ktorej CI pasuje i gdzie podjechac to poprowadzisz bo pewnie znasz droge :)
Na dobra sprawe to ja nawet nie pamietam gdzie jest Osiek... to trasa chyba na bydgoszcz cio??:)
A i apropo tego grilla na osiek cos zabieramy czy nie??I reflektowalby ktos na takiego integracyjnego grilla po osieku??czy to raczej innym razem :)
narazie jezeli chodzi o gokardy to czekamy na slavola nawet 2 miechy narazie wyjazd dom osieka ja dojade ostatni buszmeno zajmuje sie organizacja wrazie pytan czy ustalen do niego zalezy jeszcze od pogody ale zakladamy ze bedzie ladnie
Jacki tez chca takie koszulki , biale z czerwonym napisem , 2 szt XXL i 2 sztuki L , kase Tomasz , albo zalozysz za nas , albo przesle Ci na konto , albo dostarcze osobiscie
pozdrawiam