Dzięki,
poszło PW
Printable View
Dzięki,
poszło PW
Koledzy machac, mrugac trabic :D Nowa Bella w miescie hehe :P
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...4_jtd_rdk.html
To gratulejszyn!!! alfa w tym zestawieniu i z motorem 2,4 to miodzio:cool: tylko nie zapomnij o tym karbonie;)
Piotrek kiedy odwiedzisz kolegów z Płocka ;> :D
Jestem dość czesto tylko jakoś Cię na ulicach nie widać:P Jutro tez będe i przy okazji będe nawet oglądał tego jts-a którego miałeś oblukac dla kogos z forumowiczów.
Wiec jesli bedziesz dysponował czasem między 14-20 to możemy razem podjechac
A więc pozdrawia nowy forumowicz! :)
Pozdro sebaaaaaaa i rdk_ za diagnozowanie mojej alfy :)
Hehehe no nie wierze :D:D
Nowy Alfaholik :D
No proszę.. nasze grono coraz większe, oby tak dalej:) witamy:)
Panowie no to Wesołych Świąt Wam życzę :)
Dzięki:)
i dokładnie wesołych:)
Dzięki i również dla wszystkich;
ZDROWYCH, WESOŁYCH i bezalkoholowych!!!:P
Wesołych świat Panowie! Pozdrawiam również nowego alfaholika hehe :)
to i ja się podpinam do życzeń
ja również życzę zdrowych, wesołych i mokrego dyngusa
http://www.youtube.com/watch?v=GUFfqNCsGpI
Dużo szczęścia, miłości, zdrowia. Żeby samochody były bezawaryjne i zatankowane do pełna ;) Życzę również żeby za każdym razem wrócić do domu cało, żeby przyszły rok był dla nas bezwypadkowy ;)
Haha, no chyba że tak:) no ale Bella zrozumie;)
z kim się mijałem pod Bielskiem??? Srebrna 156, ktoś z klubu? Bo przewitanie było z obu stron:)
witam panowie jest tu nowy szukam kogoś kto by mi podłączył 147 pod kąpa z okolic Sierpca Płocka
Jak bedziesz w Plocku to daj znac , mozemy sie umowic jakos i podepniemy ja pod kompa :)
Panowie co taka cisza w eterze? Storice swoje Alfy na sezon czy co ? :)
Pzdr
Oj coś cisza w tym nowym roku nastała :D
Mam nadzieję że zmieni to się z czasem :D
witam panowie dawno mnie tu nie było i nie będę owijał w bawełnę sytuacja mnie zmusiła i sprzedałem swoją alfę jeżdżę teraz vectrą b z 1997 roku kombi lecz to autko nie dla mnie więc może wie ktoś szukam alfy 156ski na zamianę lecz już nie TS-a rocznik obojętny mogę dopłacić co nieco niema to jak alfa:crazy_pilot: Pozdrawiam Łukasz
W Płocku maja kilka Alf. Jakbyś byl przy okazji to moge CI powiedziec gdzie podjechac pogadac. Moze pojda na jakis uklad :P
to komisy są jakieś? czy znasz kogoś prywatnie?
No koles ma zawsze jakies Alfy. Mialem sie z nim zamienic na swoja ale znalazlem lepsza:) Nie , nie znam go. poprostu podjechalem pogadac
hehe. Też miałem Vectre B i wiem co czujesz. Alfa to jednak Alfa. :D
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
tak dla rozrywki
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X7y1c8i2w1k
A nie mówiłem Firstone że Alfa to Alfa nie żaden VAG :D kto raz kupił Alfę będzie chciał następna ;)
No i dziś Firstone pokazał mi przedsmak tego co jego Alfa potrafi :D Kilerrrrrrr :D
Panie i Panowie. Sobota 18, przed teatrem w Płocku, ruszamy z protestem. Wiecej info:
http://pl-pl.facebook.com/pages/Inic...84493958258788
No wlasnie wybiera sie ktos? Bo ja sie zastanawiam :)
ja niestety nie dojadę :( Alfa u doktora :|
Kolejny z Płocka dołącza. Pozdrawiam
I od razu małe pytanko. Gdzie w Płocku szukać jakiego ogarniętego mechanika znającego się trochę na Alfach? Niby tylko rozrząd do wymiany, ale bałwanów nie brakuje. Z góry dzięki za info.
No Witamy nowego forumowicza :) Wiesz dla mechanika rozrząd to nic trudnego więc nie powinien zwalić roboty :) Ja polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej BOSH Servis
Dzięki za podpowiedź. Wiem, że rozrząd to żaden kosmos, ale wolę rozmawiać z kimś kto ma pojęcie. Są tacy, że jak do nich wjeżdżasz to od progu: ALFA??? NIE!!!
A z takimi nawet to mi się gadać nie chce, bo jak z góry do Alfy podchodzi sceptycznie to ja mu jej w ręce nie oddam:stop:
Tamten warsztat naprawde zna się na rzeczy i wie co robi, więc jak najbardziej go polecam :)
Witam, witam:)
Nie korzystałem ale podobno dobry mechanik od Przemysłowej zaraz przy myjni bezdotykowej.
Seba a co tam z Twoją Alfą bylo??
No nadal stoi u mechanika... cięzko pali niestety, wymiana rozrusznika pewnie będzie no i coś z Centralką podgrzewania świec jest.
Uuuu.. to nie dobrze..
a u mnie znowu chłodnica przecieka:(... która to jest chłodnica wody, ta od strony grilla czy od strony silnika z wentulatorem?? Bo juz się zakręciłem i sam nie wiem..