Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe:D
Printable View
Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe:D
Dzisiaj koło Niemczy (przed tym 'DOŁEM' - jadąc od Ząbk.) mijany Shemagonish jeśli mnie wzrok nie mylił :)
POZDRO ! :)
Wybacz Barus ale dzisiaj troche zakrecony bylem i przyznaje sie bez bicia, ze jechalem na pamiec nie patrzac szczegolnie na otoczenie, nie zauwazylem Cie ..... chyba ze jechales w srebrnej 156, jedna wyprzedzilem tam gdzie mowisz i chwile wczesniej minalem sie z druga. Tak czy siak pozdrawiam Ciebie i kierownikow w 156.
p.s. rozmawialem z Januszem i nie widzi problemu by pochwalic sie co pod maska w bialej 75 siedzi, moze wiec nie w najblizszy, a w ktorys kolejny dokonamy integracji srodowiska w zabkach. Odezwe sie w tej sprawie na PW
"lista parkingowa" dzisiaj też podpisana, widziałam :D
Stałam w tym samym ciągu tylko w przeciwnym kierunku i na drugim końcu ulicy... hehe.
Wyglądaj mnie jutro i w kolejne dni, bo na pl. Solidarności bywam często, a ostatnio staram się parkować właśnie tam, bo lubię mieć jednak bliżej ;)
Tak poza tym, to już nie raz widziałam srebrną alfę zaparkowaną na tej ulicy, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy podejśc bliżej i sprawdzić rejestrację :o
Właśnie chyba nie, bo dałbym sobie ręce uciąć, że prowadził chłopczyk :) Rejestracja DW cośtam cośtam LY.