Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe![]()
Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe![]()
Dzisiaj koło Niemczy (przed tym 'DOŁEM' - jadąc od Ząbk.) mijany Shemagonish jeśli mnie wzrok nie mylił
POZDRO !![]()
Wybacz Barus ale dzisiaj troche zakrecony bylem i przyznaje sie bez bicia, ze jechalem na pamiec nie patrzac szczegolnie na otoczenie, nie zauwazylem Cie ..... chyba ze jechales w srebrnej 156, jedna wyprzedzilem tam gdzie mowisz i chwile wczesniej minalem sie z druga. Tak czy siak pozdrawiam Ciebie i kierownikow w 156.
p.s. rozmawialem z Januszem i nie widzi problemu by pochwalic sie co pod maska w bialej 75 siedzi, moze wiec nie w najblizszy, a w ktorys kolejny dokonamy integracji srodowiska w zabkach. Odezwe sie w tej sprawie na PW
"lista parkingowa" dzisiaj też podpisana, widziałam
Stałam w tym samym ciągu tylko w przeciwnym kierunku i na drugim końcu ulicy... hehe.
Wyglądaj mnie jutro i w kolejne dni, bo na pl. Solidarności bywam często, a ostatnio staram się parkować właśnie tam, bo lubię mieć jednak bliżej
Tak poza tym, to już nie raz widziałam srebrną alfę zaparkowaną na tej ulicy, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy podejśc bliżej i sprawdzić rejestrację![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Bunga, bunga per tutti!
Właśnie chyba nie, bo dałbym sobie ręce uciąć, że prowadził chłopczykRejestracja DW cośtam cośtam LY.
Bunga, bunga per tutti!