Dzięki ale wolę jednak standardowe rozwiązania :P a do tych chińszczyzn swoją drogą to przekonania nie mam :D
Printable View
Witam , od paru dni kombinuje z tym auxem , niestety nie mogę wymusić trybu zmieniarki.... Udało się komuś z systemem bosa?? Grzebał ktoś w radiu jak esati ??Orientuje się ktoś do czego jest kabelek boster in bo u mnie wisi luzem zaizolowany taśma (http://elektron.pol.lublin.pl/users/.../isooem.htm)??
Booster in - sygnał wzmacniacza jeżeli jest bose
Wysłane z mojego P6-U06
U mnie z bose wymuszenie zmieniarki działa ale i tak wolałem kupic zmieniarkę mp3..
A ja pisałem w swoim temacie ale podkopię się tu
Czy ktoś ma sposób (chociażby zwarcie pinów) na tą kombinację klawiszy SRC + ON? Żeby normalnie przy naciskaniu SRC (jak radio jest włączone) w funkcjach była zmieniarka ? Kolejno po TUNER, CD i dopiero CHARGER?
lutek26 pisał że tak ma, ja ni mam i zaczynam się zastanawiać czy to np nie było w określonym modelu tylko.
Podłączasz zmieniarkę i nie możesz jej wybrać przyciskiem SRC?
Działa tylko w przypadku oryginalnej zmieniarki czy z kabelkiem jak tu choposzki pisali o tym AUX też?
Bo jeżeli z auxem działa to mi dunno why nie.
Orginalna zmieniarką jak i cyfrowa (yatur) daje wybierać zmieniarką SRC, przy kablu podłączonym do tel lub mp3 to nie działa.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Z emulatorem zmieniarki mp3 również działa.
AAA widzisz, czyli jak mam kabel podłączony pod zmieniarkę kabel JACK to to ni będzie działało. A to inny temat. :) Wszystko wiem.