NIE chwaląc się mieszkam również na PP, ale i tak osobiście wole miejscówkę pod MM. Tam jest fajny klimat.
Printable View
NIE chwaląc się mieszkam również na PP, ale i tak osobiście wole miejscówkę pod MM. Tam jest fajny klimat.
rain ty chyba już jeździsz z pustą skrzynką na butelki pod ten most a wracasz z pełną :D
no to jak już rozmawiacie dzielnicowo to jest ktoś ze śródmieścia a konkretniej okolice stacji Shell koło mostów Warszawskich?
A ja powiem szczerze że mi wsioryba gdzie są spoty. Ważne żeby były bo można miło spędzić czas
Pozdrawiam
A to Ciebie kolego już znam w takim razie ze spotu z ubiegłego tygodnia, skojarzyłem dopiero jak przeczytałem że laptopa ze sobą wozisz :) .
To teraz już tylko kwestia dogadania się z Pociesznym, eMką rainem i ewentualnie z innymi z PP kiedy ten minispot.
Jak już pisałem dzisiaj niestety nie przyjadę na pewno, aczkolwiek myślę, że kolor zimówek wynagrodzi mi dzisiejszą abstynencję ;)
Co do spotu na PP zawsze jestem otwarty na wszelkie wasze propozycję, może to będzie pierwszy spot na którym napije się piwka :D
To dawaj zrobimy spot w Orionie hahahh.
Daleko nie będzie trzeba chodzić hyhy ;)
Ja pojawię się jak tylko autko kupię :)
:D A tak poza tematem - jeśli ktoś byłby zainteresowany, to na spocik dowiozę:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1296612316