NIE chwaląc się mieszkam również na PP, ale i tak osobiście wole miejscówkę pod MM. Tam jest fajny klimat.
NIE chwaląc się mieszkam również na PP, ale i tak osobiście wole miejscówkę pod MM. Tam jest fajny klimat.
rain ty chyba już jeździsz z pustą skrzynką na butelki pod ten most a wracasz z pełną
no to jak już rozmawiacie dzielnicowo to jest ktoś ze śródmieścia a konkretniej okolice stacji Shell koło mostów Warszawskich?
A ja powiem szczerze że mi wsioryba gdzie są spoty. Ważne żeby były bo można miło spędzić czas
Pozdrawiam
A to Ciebie kolego już znam w takim razie ze spotu z ubiegłego tygodnia, skojarzyłem dopiero jak przeczytałem że laptopa ze sobą wozisz.
To teraz już tylko kwestia dogadania się z Pociesznym, eMką rainem i ewentualnie z innymi z PP kiedy ten minispot.
Jak już pisałem dzisiaj niestety nie przyjadę na pewno, aczkolwiek myślę, że kolor zimówek wynagrodzi mi dzisiejszą abstynencję
Co do spotu na PP zawsze jestem otwarty na wszelkie wasze propozycję, może to będzie pierwszy spot na którym napije się piwka![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
To dawaj zrobimy spot w Orionie hahahh.
Daleko nie będzie trzeba chodzić hyhy![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
Ja pojawię się jak tylko autko kupię
A tak poza tematem - jeśli ktoś byłby zainteresowany, to na spocik dowiozę:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1296612316