Ups ;) aż moderator interweniował. Więc jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam nie miałem zamiaru nikogo urazić bądz zdenerwować. Mnie osobiście nawet handlarze nie przeszkadzają, szczególnie jak dobry rabat mogą dać :).
Po pierwsze foty:
Załącznik 110628Załącznik 110629
Po drugie film:
Co do filmu muszę zdobyć jakieś godne narzędzie do nakręcenia, całkiem nieźle nakręcony film jest na oficjalnej stronie dystrybutora
http://www.youtube.com/watch?v=wQijKOTo2ms .
Na filmie tym widać problem podwójnego klikania około 6:45
Do wawraf : dzwięk wydaje mi się lepszy, napewno słychać więcej szczegółów, jest głośniej :).
Do strony1984: Jeszce raz sorry jeżeli poczułeś się urażony. Ta gałka nie była jakoś zmasakrowana ale jest ona taka "Piano Black" więc wszystko na niej widać, przyciski menu i navi dla mnie kiepskie. U mnie mikrofon nad lusterkiem mimio iz wedługi instrukcji to twoja lokalizacja jest poprawna, zmienie zobaczę czy będzie lepiej. Sprawa podwójnego kliknięcia przedstawia link do filmu można tam zobaczyć o co mi chodziło. GMSa 6501 można zobaczyć na zdjęciach u jednego ze sprzedawców internetowych, nie chce go tu reklamować wystarczy w google wpisać "GMS 6501" firma na B. Sam dystrybutor sprzedaje akcesoria do tego modelu, również w oficjalnych instrukcjach obsługi jest do niego odniesienie.