Strona 25 z 181 PierwszyPierwszy ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1804

Temat: Co myślicie o chińskim radiu z odtwarzaczem DVD, GPS i DVB-T zamiast fabrycznego?

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Cytat Napisał raZZorfish Zobacz post
    Na stronie GMS.pl w cenniku GMS 6301 SMART jest w promocji za 1099 pln. Jak sobie pomysle, ze musze sie meczyc z cyfrowa zmieniarka, Automapa w palmtopie i dokupowac BT, to w sumie pare stowek mozna polozyc wiecej. Wyglada nawet znosnie. Pytanie tylko, skad wziales ramke? Dziala Ci sterowanie tel z kiery? I najwazniejsze...gdzie Cie mozna zlapac, bo widze, ze jestes z Sosnowca, a ja tu pracuje. Napisz prosze na priva, to bym chetnie zobaczyl jak Ci to gada. Pozdrawiam!

jesli teraz masz fabryczne radio i bedziesz potrzebowal ramki to pisz na PW,mam z kwasowki

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał wawraf Zobacz post
    To jak to jest w końcu z tym Setup Menu. W przypadku posiadania RadioNav to menu z manetek jest bardzo mocno okrojone, bodajże do dwóch funkcji i to raczej zbędnych. Więc jak po zmianie radia mam mieć dostęp do funkcji, chociażby podstawowych jak godzina i data, obsługiwanych jedynie przez radio?

Może jest na forum ktoś, kto zmieniał oryg radionawigacje na niefabryczne radio to mógłby się wypowiedzieć jak sie dostać do tych funkcji?
    No właśnie, nadal nie mamy odp. na to pytanie...
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Embrion
    Auto
    308

Domyślnie

Cytat Napisał artec Zobacz post
    Ups aż moderator interweniował. Więc jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam nie miałem zamiaru nikogo urazić bądz zdenerwować. Mnie osobiście nawet handlarze nie przeszkadzają, szczególnie jak dobry rabat mogą dać .
    Po pierwsze foty:

Załącznik 110628Załącznik 110629

Po drugie film:
    Co do filmu muszę zdobyć jakieś godne narzędzie do nakręcenia, całkiem nieźle nakręcony film jest na oficjalnej stronie dystrybutora

.

Na filmie tym widać problem podwójnego klikania około 6:45

Do wawraf : dzwięk wydaje mi się lepszy, napewno słychać więcej szczegółów, jest głośniej .

Do strony1984: Jeszce raz sorry jeżeli poczułeś się urażony. Ta gałka nie była jakoś zmasakrowana ale jest ona taka "Piano Black" więc wszystko na niej widać, przyciski menu i navi dla mnie kiepskie. U mnie mikrofon nad lusterkiem mimio iz wedługi instrukcji to twoja lokalizacja jest poprawna, zmienie zobaczę czy będzie lepiej. Sprawa podwójnego kliknięcia przedstawia link do filmu można tam zobaczyć o co mi chodziło. GMSa 6501 można zobaczyć na zdjęciach u jednego ze sprzedawców internetowych, nie chce go tu reklamować wystarczy w google wpisać "GMS 6501" firma na B. Sam dystrybutor sprzedaje akcesoria do tego modelu, również w oficjalnych instrukcjach obsługi jest do niego odniesienie.
    spoko ja sie nie gniewam
    ja nie zauwazylem u siebie jakos tego problemu z klikaniem.
    mam pytanko czy logo startowe kiedy sie uruchamia gms masz oryginalne czy zmieniles sobie na znaczel alfy, jezeli tak to podaj w jaki sposob, bo ja odpalime czystego windowsa na nim w folderze logo sa rozne loga marek ale nie weim jak je podmienic.

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Nie miałem RadioNav, wiec ciężko mi sie wypowiadać.
    U siebie mam dodaną navi niefabryczną w miejsce Blue & me i navi piktogramowej.
    Z manetek przy kierownicy ustawiam datę i godzinę widoczną na ekranie koło kierownicy.
    Navi samo sobie aktualizuje datę i godzinę po GPSie.
    Niech się ktoś wypowie kto miał już navi fabryczne i wymieniał na niefabryczną. Są takie osoby?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

Pozdrawiam.
    - Rafał
    Udało mi się znaleźć na AO odpowiedź. Po usunięciu radionawigacji, menu jest dostępne z manetek. Więc nic, tylko zamieniać

I was optimistic that if the software system didn't see the Sat-Nav it would squirt the data to the Steering Colmn Stalk... And it DOES!!
    Ale teraz mam z kolei pytanie jak wygląda instalacja takiej jednostki w przypadku zestawu Bose? PnP czy jakaś kombinatorka z adapterami itp?

Pozdrawiam,
    Rafał

Użytkownik Ogier Avatar sagat
    Mieszka w
    Piaseczno/Warszawa
    Auto
    AR Brera 3.2 v6 Q4 skyview

Domyślnie

Ja miałem fabryczna navi, po wyjęciu radia mam wrażenie ze przybyło opcji w manetce koło kierownicy, jest data i inne różne opcje które ustawiałem wcześniej w navi (jak automatyczne blokada drzwi itp.)

Problemem jest ramka, której w naszym kraju nie można dostać (navi ma większą dziurę w panelu niż zwykła) ja własnie ściągam odpowiednia ramkę z angli. Mam bose (przynajmniej u mnie w brerze mam taki znaczek pod klapa bagażnika - sound by bose) i nie potrzebowałem żadnego adaptera.

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

mam cos takiego
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	WP_000637.jpg
Wyświetleń:	681
Rozmiar:	52.7 KB
ID:	110778  

Użytkownik Embrion Avatar artec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm

Domyślnie

Do raZZorfish : Ja ramkę w zasadzie miałem nagraną u misia7911 ale okazało się że dostałem u sprzedawcy razem z kieszenią w dobrej cenie. Wiem że misiu pod wymiar robi więc u niego dostaniesz na pewno. Co do sterowania tel z kierownic działa odbieranie i odrzucanie ale cały czas jestem na etapie rozpracowywania modułu sterowania.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał artec Zobacz post
    Co do sterowania tel z kierownic działa odbieranie i odrzucanie
    Musiałeś coś dokupować do sterowania, czy wszystko było w zestawie i żadnych adapterów nie potrzebowałeś?
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Cytat Napisał wawraf Zobacz post

Pozdrawiam.
    - Rafał
    Udało mi się znaleźć na AO odpowiedź. Po usunięciu radionawigacji, menu jest dostępne z manetek. Więc nic, tylko zamieniać
    No to wszystko jasne, a ko. Sagat jeszcze to potwierdził
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Embrion Avatar artec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm

Domyślnie

strony1984 jak odblokowałeś czystego windowsa na tym gms?
    alces1 musiałem dokupić za 300 pln adapter który działa na 80 % nie moge zaprogramowac dokladnie wszystkich przyciskow.