Nie wiem z czego wynika ta wcześniejsza rejestracja l, czy plany sprzedażowe czy inny powód ale ja kupowałem we wrześniu 2017 rocznik 2016 i nie była zarejestrowana...
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Nie wiem z czego wynika ta wcześniejsza rejestracja l, czy plany sprzedażowe czy inny powód ale ja kupowałem we wrześniu 2017 rocznik 2016 i nie była zarejestrowana...
Ktoś już pisał że to właśnie ktoś kwestia planów sprzedażowych
Ale to jest bez sensu bo gwarancja leci... Ja osobiście bez pełnych 2 lat gwarancji nowego auta bym nie kupił...
możesz dokupić rozszerzenie gwarancji od Mopar-u do ostatniego dnia trwania obecnej, a w przypadku zakupu rozszerzenia przez pierwsze pół roku od rozpoczęcia tej fabrycznej, jest jakieś 20% taniej. Majątku to nie kosztuje, a upust na auto powinien być dużo większy. Za Giulie Veloce za dodatkowe 2 lata zapłaciłem niecałe 4tyś brutto (najniższy wariant przebiegu, czyli do 60tyś km, ale pełna gwarancja, bo jest też możliwość wyboru tylko zespołu napędowego - ok 50% ceny pełnej). Do Giulietty powinny być tańsze.
To że są nie pełne dwa lata nic nie zmienia bo zazwyczaj (w Poliftach) już w tę 2 lata wiele się nie dzieje. Poza tym można faktycznie wydłużyć okres gwarancji. Plusów jest więcej niż minusów choćby ok 25% tańsze auto czyli mniej więcej w cenie zadbanego rocznego..
Prawie 18 % na wersję Super samochód do produkcji dokładnie rok temu.
Od ceny z konfiguratora?
Tak + małe doposażenie czujniki tył + przód i koło zapasowe.
Ja dostałem 21% od ceny z konfiguratora rocznik 2016 kupiona 09.2017 i niezarejestrowana... Dlatego nie jest dla mnie argumentem upust, że rok gwarancji minął bo salon zarejestrował.