Pozdro
Czeladz okolice M1
Pani 147 ST - tak zajeta rozmowa przez bialy szmartfon ze nie widziala nic
Pan - 59sw SJ - nie gonilem cie wiec obszar wylaczony z ruchu i podwojna ciagla mogles odpuscic :-)
Printable View
Pozdro
Czeladz okolice M1
Pani 147 ST - tak zajeta rozmowa przez bialy szmartfon ze nie widziala nic
Pan - 59sw SJ - nie gonilem cie wiec obszar wylaczony z ruchu i podwojna ciagla mogles odpuscic :-)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=173675&stc=1
Pozdrawiam kolege/koleżankę z pod Auchana w Tychach przed 19 :)
Pozdro dla wszystkich, których dziś mijałem na Wiślance z Żor do Ustronia, przewinęło się kilka Alf, czarna GT, czerwona 147, czarna 159, 156 wszystko na ramkach ;d
No to ja teraz polecę hurtem.
Pozdrowienia z środy dla kierowniczki Srebrnej 156 SMI ***** w Katowicach Podlesiu (machałem w pomarańczowej kamizelce - kierowałem ruchem w Pielgrzymce)
z czwartku z Chorzowa, dla kolegi z 159 z którym podaliśmy sobie rękę :)
oraz z soboty z godziny 8:50 dla kolegi z AR 159 SC 45**G w Nieradzie (machałem w pomarańczowej kamizelce - kierowałem ruchem w Pielgrzymce)
Pozdro dla alfaholika ze stacji benzynowej :)
Pozdrowienia dla srebrnej GT na rej. SLU z kolorowymi felgami, tylko pamiętam. Wracała z Mielna, przed Koszalinem się widzieliśmy.
:) bylo was tam troche tych rowerzystow gdzie sie nie obejrzalem to rower dobrze ze tam jest 4Ostka bo lasami musielli by rowerami jezdzic hehehe
Pozdrowienia dla kierowcy GT, który machał mi wczoraj w Drogomyślu, standardowo zapatrzyłam się na tablice i nie zdążyłam odmachać :D Poza tym nie pierwszy raz Cię tu widzę ;)
Pozdrowienia dla kierownika białej Giuliertty na klubowych SZA skręcającego z Kopalnianej na Ofiar Katynia (na przeciwko cmentarza) w Zabrzu od czarnej GT ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla 159 zaparkowanej pod Auchan Raciborz na niemieckich blachach i ramkach z forum
Pozdro dla szarej GT tablice S..... na klubowych ramkach, jechałeś za białą 159 SW TI na tablicach PO..... w okolicach Międzyzdroi na morzem :)
Dziś się pozdrawiałem z kimś czarnej 47 na ul. Będzińskiej w Czeladzi, kto to? :)
A zza mną prawie do Żor jechała czerwona 147, pozdrowione, na dojcz blachach.
(Starałem sie nie dawac wiecej jak 3,500obr, bo miałem komplet osób w srodku, nie chciałem Cie zasmrodzić z uwagi na moje braki w katalizatorach ;d )
Pozdrowka dla kolegi ktory gonil swoja oramkowana czarna 159 na A4 trasa Opole-Katowice.Pomrugane bylo
Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast;)
Pozdrawiam kierownika z szarej oramkowanej 159 sw SPI*****, wczoraj w Bytomiu na Chorzowskiej.
Zajefajnie piszczały Ci hamulce :D
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5
Pozdrowienia dla załogi czarnej 159 SW z rej SJ widzianej dziś na zjeździe z A4 na 3 Stawy od kierownika Mondeo na Łódzkich blachach.
pozdrawiam czarna 156 rej SK widzianej wczoraj na gliwickiej w Katowicach ok 14 :30 mrugałem awaryjnymi z tym, że nie z Alfy :)
Wczoraj mi odmachał kierownik z białej Giulietty na pszczyńskiej w gliwicach. Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla koleżanki ze 147, za którą dziś jechałem na ul. Wyzwolenia w Rybniku :) Mignęła mi awaryjnymi, odmigałem długimi ;)
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnej 159 widzianej kilkanaście minut temu na Karbiu. Wyjechaliście spod Maka i skręciliście w "ósemki" w stronę Plejady.
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnego GTka jadącego w stronę Katowic. Mrugnales mi dlugimi a ja Ci odmrugalem awaryjkami. Skreciles na cpn pozdrawiam !
Standart, napiszę to co już dawno miałem napisać- niektórzy z forum naprawdę dziwnie się zachowują z tego co obserwuje , udają na drodze że nie widzą a potem nagle się okazuje że widzieli bo pozdrawiaja za chwilę na forum . Moja statystyka jest przykra: 9 na 10 kierowców alf na ramkach nie reaguje -nawet nie odmacha i nie chce mi się wierzyć że tylko ja jestem taki spostrzegawczy , ramki klubowe widać z daleka a biała Julka to dość charakterystyczne auto , raczej ciężko nie dostrzec mijając się na odległość 1.5 metra w ciągu dnia . Często spotykam te same alfy na mieście które jeszcze nigdy nie odmachaly, zastanawiam się po co im te ramki. Dziś spotkałem dwie klubowe , wczoraj też - zero reakcji. Zastanawiałem się nawet czy machać dalej czy dać sobie spokój ale alfa galaxy uratowała honor ;) , przynajmniej oni machają :D
Nie patrzyłem bo czekałem na światła a w sumie to nawet nie wiedziałem czy mnie widziałeś jak jechałem kawałek z tyłu :)
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Ja macham każdej alfie. Odmachuje jeden na sto :P. Czasami zauważę w ostatniej chwili i nie udaje mi się machnąć. Cóż. Prowadzimy samochody a to wymaga tyle uwagi, że czasami się poprostu nie pozna.
Mam wrażenie że u mnie w mieście praktycznie nikt nie macha. Ja nie mam ramek ale macham wszystkim. Teraz dziwna sprawa, często jestem w Czechach i na Morawica macha 8na 10 spotykanych alf.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pojedź na Węgry - tam każda Alfa miga albo macha, ale jest ich mało.
U nas Alfy kupują ludzie bo sa tanie i nie interesuje ich historia ani zwyczaje.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 166 którego mijałem na światłach w Zawierciu. Pomachane, odmachane. 159 na SCI
Pozdrawiam szefa "eleczki" i jego kursanta. :) jechałem za Wami dzis w godzinach porannych od ronda w rybarzowicach. Po tym tez jak idiota z xsary Picasso przyhamował Wam za rondem. Oczywiście pomrugane, pomachane ;) pozdrowka !