Pzdr dla kierownika 146 na ramkach SBE widzianego w Czeladzi na Nowopogońskiej około 14.00, mrugał a ja nic:D czarna 166
Printable View
Pzdr dla kierownika 146 na ramkach SBE widzianego w Czeladzi na Nowopogońskiej około 14.00, mrugał a ja nic:D czarna 166
No to pojadę hurtowo , tyle klubowych alf w przypadkowym miejscu w tym samym czasie to jeszcze nie spotkałem. Castorama BB dzisiaj chwila po 17, w promieniu 20 metrów znalazły się aż 4 klubowe alfy .Pomijając moją były to : wiśniowa 147 SZY, srebrna 159 SB ( lub SBI) z ramką klubową tylko z tyłu oraz srebrna 147 SB -tutaj było pomachane :) . Pozdrawiam wszystkich właścicieli - tych widzianych i nie widzianych :D
Ja pozdrawiam srebrną 156 na SBE mijaną ( chyba ten kolor i te tablice i ten model:P skleroza ) na rondzie jechałem w stronę dg a kierownik w stronę Zawiercia, oraz czerwona 147 Fl mijaną na wjeździe na CH Pogoria :)
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Mito pod Biedronką w Kato (Radockiego), który/a obił mi drzwi :( ...
pozdrawiam kierownika z beżowej 147FL, który pilotował mnie dziś od Skoczowa, aż do Wisły. Blacha SCZ
Czy kolega z niebieskiej 156 przed FL na tablicach SPS, który był dzisiaj na ranchu śląskim w Zabrzu jest od nas z forum?
W Czechowicach-Dziedzicach na Słowackiego dziś widziana zaparkowana złota 156 fl na ramkach. Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 SW widzianej wczoraj na zjeździe w Świętochłowicach. Minąłeś mnie lewym pasem. Pozdrowienia dla białej 147 SK widzianej dziś w Katowicach na Pukowca po 18 oraz dla czarnej 156 SZY która nie mogła się zdecydować którym zjazdem zjechać z DTŚ. :)
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla srebrno-błękitnej 147 widzianej na Orląt Lwowskich wczoraj koło 7.50 i ponownie w drugą stronę o 16.10. Nie zdążyłam pomachać:)
Pozdrawiam Alfaholiczkę z bordowej 159 widzianą dzisiaj i w poniedziałek za mostem dworcowym w Chorzowie Batorym. Pomachane było :) Pozdrawiam również kolegę z czarnej 156 - widziane i pomachane wczoraj również za mostem dworcowym w Chorzowie Batorym :)
Pozdrowionka dla kierownika z białej 147 SBI widzianej z rana przy stacji CRAB w Bielsku na Karpackim...nie chciałem trąbic...
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 rej SB na ramkach. Widziane i pomachane dzis po poludniu w lodygowicach na drodze w kierubku zywca ;) pozdrawian widuje Cie czesto w lodygowicach przejezdzasz obok parku :)
Wczoraj wieczorem małe combo: 2 oramkowane czarne 147 fl pod basenem w Skoczowie. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 159sw oramkowana wczoraj po 14 wpuscil mnie przed siebie na niedziałających swiatlach na tworzniu.
Pozdro dla kierownika oramkowanej czornyj Giulietty na gliwickiej rejestracji - mijałem cię na motorze w Tychach pod ZEGiem koło 16:00 :) w czwartek.
W piątek wziąłem motór żeby popyrkać po okolicy i koło 15:30 mijałem dwie oramkowane alfy: czerwona Giulietta na Niepodległości i szara/grafitowa 159 SW na Sikorskiego - kolega musiał mnie słyszeć, bo jechałem za nim i jak skręcał w lewo w stronę Kauflandu to redukowałem do dwójki, a że puszka głośna to larmo było :)
AVE i motórzysty som wszendzie :)
Pozdrawiam dzis widziana czerwona piekna 147 fl na rej SBI ze znaczkiem diabelkiem. Stalem za Toba na zamknietym przejezdzie kolejowym w zarzeczu. Mrugalem ;D pozdrawiam !
Pozdrawiam kierownika jasnej(srebrna), oramkowanej 147 dzisiaj na pszczyńskiej w gliwicach ok 15.00. Odmachane z czarnej 159, jeszcze bez ramek ale już z dywanikami :-)
Pozdrowienia dla kierownika bordowej 159 na rej SBI bez ramek. Widziane i pomachane dziś w godzinach popołudniowych w szczyrku za centrum :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 SJ70 widzianej dziś w Dąbrówie przy TZN
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla czarnej 147 SD na nieźle pomalowanych felgach na parkingu Pogoria :) Nie było klubowych ramek ale może będą :P
Pozdrowienia dla czarnej 156 na blachach SBL o ile dobrze pamiętam. Były klubowe ramki- wjeżdżałeś/aś przede mnie na autostradzie koło 3 stawów w stronę Wrocławia. Pomrugałam długimi:)
Czarna Giuletta STxx73C oraz SM 7xxxx widziane w okolicy ronda przy Aldi w Tychach - pozdro!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla czarnej 159 SJ. Zjeżdżałeś za mną wczoraj z A4 przed bramkami.
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam alfaholika od czerwonej 159 spotkanego pod biedronką na witosa
latem666 pozdrowienia dla Ciebie również, już kiedyś spotkaliśmy się pod Lidlem ale teraz ujeżdżam czerwoną ;)
Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 dziś wieczorem na Stojałowskiego. Zauważyłem Cię dopiero jak prawie się minęliśmy , odpowiedziałem awaryjnymi ale nie wiem czy widziałeś w lusterku wstecznym :)
Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 widzianego wczoraj wieczorem w Tychach obok McDonalda na drodze 44, pomachane i odmachane :)
Pozdrawiam kierownika czarnej 156sw na rej SBI który przepuścił mnie wczoraj gdy skręcałem do żabki w łodygowicach :) (jechałem srebrnym golfem :|) testowałem emisje spalin w VW
Pozdrawiam kolegę z Julki, wczoraj zmieniliśmy 2 zdania na Orlenie na Wieszowej.
Pozdrowienia dla ekipy z Afly 156 SDXXXX będącej wczoraj na Pikniku Lotniczym w Łasku. Fajnie się razem wracało :)
Wczoraj w Pawłowicach widziana Weronika ;)
Widziana dzis czarna 159 SZY na ramkach zaparkowana przy wejsciu do galerii lider w zywcu. :) kogo to ??
Dzisiaj jeszcze Matejko w Rogoźniku... się mijaliśmy na drodze ;)