Pzdr dla kierownika 146 na ramkach SBE widzianego w Czeladzi na Nowopogońskiej około 14.00, mrugał a ja nicczarna 166
Pzdr dla kierownika 146 na ramkach SBE widzianego w Czeladzi na Nowopogońskiej około 14.00, mrugał a ja nicczarna 166
No to pojadę hurtowo , tyle klubowych alf w przypadkowym miejscu w tym samym czasie to jeszcze nie spotkałem. Castorama BB dzisiaj chwila po 17, w promieniu 20 metrów znalazły się aż 4 klubowe alfy .Pomijając moją były to : wiśniowa 147 SZY, srebrna 159 SB ( lub SBI) z ramką klubową tylko z tyłu oraz srebrna 147 SB -tutaj było pomachane. Pozdrawiam wszystkich właścicieli - tych widzianych i nie widzianych
![]()
Ostatnio edytowane przez tx555 ; 10-09-2015 o 22:49
Ja pozdrawiam srebrną 156 na SBE mijaną ( chyba ten kolor i te tablice i ten modelskleroza ) na rondzie jechałem w stronę dg a kierownik w stronę Zawiercia, oraz czerwona 147 Fl mijaną na wjeździe na CH Pogoria
![]()
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Mito pod Biedronką w Kato (Radockiego), który/a obił mi drzwi...
Czy kolega z niebieskiej 156 przed FL na tablicach SPS, który był dzisiaj na ranchu śląskim w Zabrzu jest od nas z forum?
W Czechowicach-Dziedzicach na Słowackiego dziś widziana zaparkowana złota 156 fl na ramkach. Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."