Poszukuje 18 minimum 9 cali a idealnie 9.5, bylo by milo jak by jakis rant byl.Macie jakies sugestie lub namiary?
Poszukuje 18 minimum 9 cali a idealnie 9.5, bylo by milo jak by jakis rant byl.Macie jakies sugestie lub namiary?
tylko tyle Wam pokażę ;)
Załącznik 98993
Felgi to DOTZ Brands Hatch 18x8 i rozstaw chyba 5x100 na pływakach. Gdyby ktoś był nimi zainteresowany to proszę info na PW ;)
Szczerze nigdy nie byłem fanem Dotza :P kurcze
Panowie pilna pomoc potrzebna.. muszę zająć się autem siostry.. czyt. Nissan Primera P12.. mam do wyprostowania felgi i do pomalowania potem.. siostra nie jest fanką motoryzacji stąd nie mam ani jednej fotki tego samochodu na tych kołach.. a potrzebuje ze 2-3 wizualizacji kolorów..
Auto wygląda dokładnie tak jak na tej foto.. Nissan Primera P12 Hatchback
Załącznik 99000
Felgi jakie do niej mamy zakupione od nowości auta to Enzo model "O" w rozmiarze 16"
Załącznik 99001
Potrzebuje 3 opcje:
1. Felgi całe na "tytanowy" połysk
2. Felgi całe na czarny połysk
3. Felgi środek cały czarny połysk i rant od zewnątrz, od frontu tylko wypolerowany czyli srebrny
Jeśli ktoś miałby czas i chęci wrzucić te felgi na auto w tych kolorach i dać tu pogląd będę bardzo zobowiązany.. Bo ja próbowałem ale w programach którymi dysponuje nie da się tego zrobić.. a fotoszopa nie mam.. jakoś nie mogę znaleźć czasu żeby nauczyć się z niego korzystać..
PS. Wiem że to nie Alfa Romeo za co z góry sorry.. ale muszę w tym tygodniu tą robotę zrobić a nie mam totalnie jak podjąć decyzji..
kutfa
https://plus.google.com/photos/10117...wa&gpsrc=pwrd1
extra to wygląda, a psioczyłem :D. Chociaz na ciemnym sedanie byłoby ładniej
Jesli ta felga to minimum 18, bo wyglada na malutka.
Widziałem kilka takich 156SW i były kozak.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Panowie dla przypomnienia - Jakby kto wziął moje auto bez felg to będe puszczał swoje za dobrą cene ( mówie tu o granicach 1500pln - z oponami po 500-600km przebiegu ) . Chętni mogą pisać na priva w razie czego się odezwę.
Et ?