Poszukuje 18 minimum 9 cali a idealnie 9.5, bylo by milo jak by jakis rant byl.Macie jakies sugestie lub namiary?
Poszukuje 18 minimum 9 cali a idealnie 9.5, bylo by milo jak by jakis rant byl.Macie jakies sugestie lub namiary?
Szczerze nigdy nie byłem fanem Dotzakurcze
Panowie pilna pomoc potrzebna.. muszę zająć się autem siostry.. czyt. Nissan Primera P12.. mam do wyprostowania felgi i do pomalowania potem.. siostra nie jest fanką motoryzacji stąd nie mam ani jednej fotki tego samochodu na tych kołach.. a potrzebuje ze 2-3 wizualizacji kolorów..
Auto wygląda dokładnie tak jak na tej foto.. Nissan Primera P12 Hatchback
Felgi jakie do niej mamy zakupione od nowości auta to Enzo model "O" w rozmiarze 16"
Potrzebuje 3 opcje:
1. Felgi całe na "tytanowy" połysk
2. Felgi całe na czarny połysk
3. Felgi środek cały czarny połysk i rant od zewnątrz, od frontu tylko wypolerowany czyli srebrny
Jeśli ktoś miałby czas i chęci wrzucić te felgi na auto w tych kolorach i dać tu pogląd będę bardzo zobowiązany.. Bo ja próbowałem ale w programach którymi dysponuje nie da się tego zrobić.. a fotoszopa nie mam.. jakoś nie mogę znaleźć czasu żeby nauczyć się z niego korzystać..
PS. Wiem że to nie Alfa Romeo za co z góry sorry.. ale muszę w tym tygodniu tą robotę zrobić a nie mam totalnie jak podjąć decyzji..
kutfa
https://plus.google.com/photos/10117...wa&gpsrc=pwrd1
extra to wygląda, a psioczyłem. Chociaz na ciemnym sedanie byłoby ładniej
Ostatnio edytowane przez Dragos ; 20-06-2013 o 16:26
Jesli ta felga to minimum 18, bo wyglada na malutka.
Widziałem kilka takich 156SW i były kozak.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
Panowie dla przypomnienia - Jakby kto wziął moje auto bez felg to będe puszczał swoje za dobrą cene ( mówie tu o granicach 1500pln - z oponami po 500-600km przebiegu ) . Chętni mogą pisać na priva w razie czego się odezwę.
Et ?