a dzieki nie przejmuj się mnie się to bardzo często zdarza że nie zauważam jak mnie ktoś pozdrawia wielkie dzieli na pozdrowienia
Printable View
a dzieki nie przejmuj się mnie się to bardzo często zdarza że nie zauważam jak mnie ktoś pozdrawia wielkie dzieli na pozdrowienia
będę się rozglądał za bordową 147:)
dzis ok godz. 10.15 na parkingu lecrerka w wodzisławiu dałem wizytówke klubu 156 SW na blachach SWD i alumfelgach:) (telefonach) - pożyjemy zobaczymy, może zawita.
Nastepnie Pan w 156 sedan, na skrzyżowaniu w Turzy śląskiej - nie ładnie tak z telefonem przy uchu wjeżdzac z impetem na skrzyżowanie - wymiana spojrzen była:)
hehe, no po takim czyms to nie zapomnial by mnie nigdy, a za ten tyl to chyba koszmary do konca zycia by miał ;)
---------- Post dodany o godzinie 12:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:52 ----------
no i by sie Miciak nie sprzedał rozwalony... ;)
Dzisiaj pozdrawiam Pana z ciemnej Alfy 156 po Lifcie, z którym mijałem się dzisiaj w Zabrzu na osiedlu Skłodowskiej koło godziny 14 :)
Oraz pozdrowienia dla właściciela ciemnej Alfy 147 na tablicach STA. Przepuściłeś mnie dzisiaj na skrzyżowaniu w Zabrzu przy Goethe'go. Jechalem firmowym Seicentem :)
Oczywiście też pozdrawiam :-)
Faktycznie już jakiś czas Cię nie widać w mojej okolicy, ale jak mrugnąłeś światłami to od razu rzut oka w lewe lusterko i zobaczyłem podkładki klubowe - w tej okolicy to mogłeś być tylko Ty !
W Mysłowicach w sumie bardzo niewiele alf jest wtajemniczonych, nad czym ubolewam...