a dzieki nie przejmuj się mnie się to bardzo często zdarza że nie zauważam jak mnie ktoś pozdrawia wielkie dzieli na pozdrowienia
a dzieki nie przejmuj się mnie się to bardzo często zdarza że nie zauważam jak mnie ktoś pozdrawia wielkie dzieli na pozdrowienia
będę się rozglądał za bordową 147![]()
dzis ok godz. 10.15 na parkingu lecrerka w wodzisławiu dałem wizytówke klubu 156 SW na blachach SWD i alumfelgach(telefonach) - pożyjemy zobaczymy, może zawita.
Nastepnie Pan w 156 sedan, na skrzyżowaniu w Turzy śląskiej - nie ładnie tak z telefonem przy uchu wjeżdzac z impetem na skrzyżowanie - wymiana spojrzen była![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Dzisiaj pozdrawiam Pana z ciemnej Alfy 156 po Lifcie, z którym mijałem się dzisiaj w Zabrzu na osiedlu Skłodowskiej koło godziny 14
Oraz pozdrowienia dla właściciela ciemnej Alfy 147 na tablicach STA. Przepuściłeś mnie dzisiaj na skrzyżowaniu w Zabrzu przy Goethe'go. Jechalem firmowym Seicentem![]()
Oczywiście też pozdrawiam :-)
Faktycznie już jakiś czas Cię nie widać w mojej okolicy, ale jak mrugnąłeś światłami to od razu rzut oka w lewe lusterko i zobaczyłem podkładki klubowe - w tej okolicy to mogłeś być tylko Ty !
W Mysłowicach w sumie bardzo niewiele alf jest wtajemniczonych, nad czym ubolewam...
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS