Pozdrowienia dla kolegi z zabkowic z srebnego GT widzianego dzisiaj po 14 lapki były . Widzę ze ramki jak z założone ;)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z zabkowic z srebnego GT widzianego dzisiaj po 14 lapki były . Widzę ze ramki jak z założone ;)
Kolegi? chyba kolezanki bo to bylam ja :D
Kolege na sz xxxxF srebrna 156 sedan po fl stojaca pod platanen
Pozdrawiam właściciela bordowej 156sw po fl rej SBI oramkowana nad morzem w miejscowości karwia.
[MENTION=68986]Alfi_[/MENTION] to juz kolejny raz, kiedy mylisz mnie z kolega z zbc :confused: :D
Ramzesss3 gdzie ty mnie tam wypatrzyles ? Na pomorzu malo alf ale widze ze klubowicz mnie ustrzelil mogles zagadac wczesniej byl by wspolny browar nadmorski ;)
Akurat szedłem na obiad przed wyjazdem do domu ,szedłem ulica patrzę jedzie ar sbi na ramkach szlem ulica jak przejezdzales koło mnie patrzyłem na was jak szpak w p.... Ale jakoś nie umiałem zapukac w szybę w czasie jak pomału jechales jeszcze byś mnie zjebal że Cię starsze.
Zory dzis rano 156 przed fl kolor granat gta tablice szo oraz sedan po fl 156 silver pod swiatem lamp
Pozdro dla kierowcy 156 SK.... na ramkach, który ustawił się naprzeciw mojego dupowozu pod Tesco w Tychach :)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej GT (chyba GT,za późno się zorientowałem i patrzyłem na ramki) spotkanej dzisiaj w Ogrodzieńcu ok.12.00. Nie zdążyłem mrugnąć światłami ale łapki były.
Pozdrowienia dla 159 - SZY :) oraz 147 - SZY w Żywcu -> 147 SJZ
Pozdrowienia dla kierowcy srebnej 147 na ramkach stojÄ…cej w DG na ul Rapackiego widzianej przed chwila
Wczoraj ok. 21-22 w Żywcu
Pozdrawiam kierowcę Alfy 156(?) z napisem na tylnej klapie "ALFUNIA" - jechaliśmy po A4 wczoraj około 10:00 z Katowic do Gliwic (ja zjechałem na A1, Ty na centrum), mijałeś mnie przed zwężeniem na 3 Stawach, za Mikołowską chciałem Cię wyprzedzić, ale pocisnąłeś do przodu. Nie dałem rady swoim 120 konnym dieselkiem :( Jaki masz tam silnik? Pozdrawiam! Jechałem czarną 159 :)
Pozdrawiam czarne Mito na rej. SLU xxxx zaparkowanÄ… nieopodal lotniska na dniach NATO w Ostrawie.
Wysłane z mojego SM-A500FU
Lepiej późno niż wcale:) pozdrawiam kolegę z Olkusza czwartek około 12.00 Ogrodzieniec
Pozdro z aksu ramki byly z tyluZałącznik 211073
- - - Updated - - -
Oraz przed fl 156 na ramkach kolo ktorej parkuje na parkingu auchan chorzow
Pozdrawiam czarną 156 SW, którą strąbiłem pod piastem koło 15:00 - żółty fiat 500L :)
Pozdrowienia dla czarnego mito sd31**e dzis na ul.tworzeń w dg
A dzis sobie pozdrowie kobielczaka í ½í¸Š
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw "stojącego" właśnie na miejscu dla rodziny pod M1 w Zabrzu :)
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowce czarnej 159SW - dzisiaj na Niegowonickich górkach - jechałem dostawczym fałwejem ale zauważyłem ramki i była łapka - kolega się trochę zdziwił:)
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 sedan mijanej na ul. Lisowickiej w Lublińcu ok 15 - mrugałeś mi a ja odmachałem.
Pozdrawiam również kierowcę beżowej 159 sedan widzianej na rondzie koło MC Donalds w Lublińcu w tych samych godzinach jadącego w stronę Opola.
Myslowice przy gieldzi czarna 147 po fl godzina 14 kolega z ramkami mnie zlal może ze ktos mu machal z citroena na czeskich tablicach ha ha
Pozdrawiam poliftową 156SV na ramkach, mijaną w Bieruniu Starym około 22:30 - jechałem rowerem :)
Pozdrawiam czarna oramkowana GT Poruszajaca siÄ™ po terenie koksowni przyjazn.
Pozdrawiam slepych kierowcow 147 srebrna na TK tablicach I pana w czarnej brerce chyba z rs auto ? Spotkanych pod m1 wybacze wan pod jednym warunkiem ze zamiast patrzyć na drogę patrzyliście na kolano pasażerki
Ostatnio parę czarnych kombikowskich 159-tek w okolicach Tarnowskich Gór, pomachane i odmachane w 2 przypadkach :D czasem mi dziwnie jak macham bo widzę że z daleka jedzie jakaś porobiona Alfa, myślę sobie - pewnie forumowicz a tam jakiś stary pierdziel patrzy na mnie jak na debila :P
Pozdrawiam szarą/srebrną 159 SW na rejestracji SMI (lub SM) wyjeżdżającą wczoraj ze stacji Orlena na drogę S1, kierunek Częstochowa. Jechałem motorem i to żwawo, bo mnie jakieś auto goniło :P
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 147 wypuszczonej dzisiaj na skrzyżowaniu w Świerklańcu (jechałaś od strony Miasteczka Śląskiego) i kierownika chyba brązowej 159 SW mijanego obok Ogrodu Śląskiego (łapy były i widziałem w lusterku awaryjne, ale nie odmrugałem, bo nie chciałem przestraszyć Kii, która jechała mi na zderzaku).
Pozdrawiam kierowcę czarnego mito na rejestracji SD i ramkach Górnego Śląska widzianego przed chwilą na parkingu Lidla w Myszkowie :D niedaleko stało moje czerwone mito :)
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mnÄ… hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas í ½í¸Š to co spot na wiosnÄ™ u mnie stara gwardia mile widziana
- - - Updated - - -
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mnÄ… hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas
- - - Updated - - -
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mnÄ… hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas
Pozdrawiam - Lidl w Bieruniu około 11:00
Załącznik 212848
Pozdrawiam kierownika szarej 159-tki dziś rano około 9:00 trzymałem się dupy od Piekar do samej Silesii, chciałem trochę poświrować ale nie wiem czy forumowicz :P