Pozdrowienia dla czarnego mito sd31**e dzis na ul.tworzeń w dg
Pozdrowienia dla czarnego mito sd31**e dzis na ul.tworzeń w dg
A dzis sobie pozdrowie kobielczaka
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw "stojącego" właśnie na miejscu dla rodziny pod M1 w Zabrzu![]()
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowce czarnej 159SW - dzisiaj na Niegowonickich górkach - jechałem dostawczym fałwejem ale zauważyłem ramki i była łapka - kolega się trochę zdziwił![]()
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 sedan mijanej na ul. Lisowickiej w Lublińcu ok 15 - mrugałeś mi a ja odmachałem.
Pozdrawiam również kierowcę beżowej 159 sedan widzianej na rondzie koło MC Donalds w Lublińcu w tych samych godzinach jadącego w stronę Opola.
Myslowice przy gieldzi czarna 147 po fl godzina 14 kolega z ramkami mnie zlal może ze ktos mu machal z citroena na czeskich tablicach ha ha
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam poliftową 156SV na ramkach, mijaną w Bieruniu Starym około 22:30 - jechałem rowerem![]()
Pozdrawiam czarna oramkowana GT Poruszajaca się po terenie koksowni przyjazn.
Pozdrawiam slepych kierowcow 147 srebrna na TK tablicach I pana w czarnej brerce chyba z rs auto ? Spotkanych pod m1 wybacze wan pod jednym warunkiem ze zamiast patrzyć na drogę patrzyliście na kolano pasażerki
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750