Napisał
boss1404
Witam wszystkich. jestem tu nowy i tydzien temu kupilem alfe. to ze jakies kontrolki sie swieca to mi nie przeszkadza bo to standart w alfach, lecz tez mam problem z obrotami.. po odpaleniu na zimnym jest ok, dopiero gdy sie zagrzeje to zaczynaja falowac, ale ostatnio gdy temp. powietrza byla na plusie to na jalowym i w miejscu obroty byly ok na 900. jednak podczas jazdy, a przede wszystkim redukcji na mniejsze biegi auto gasnie..:/ musze robic przygazowki i wtedy jest ok. czasem przy gwaltownym dodaniem gazu cos szarpie ten silnik.. dynamike ma, bo jezdzilem jak chcialem kupic inna i tez takie same wrazenia z jazdy wiec mysle ze jest ok. najgorsze jest to, ze gdy dojezdzam do skrzyzowania i wrzucam na luz to od razu gasnie jezeli nie bede trzymal na obrotach:/ wymienilem przeplywomierz i teraz chcialem kupic sonde ale widze ze moze nie ma sensu skoro wada moze lezec gdzies indziej.. Bubu pomoz! widze ze Ty jestes najbardziej obeznany w temacie:)
---------- Post dodany o godzinie 09:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:50 ----------
aha, jest to 1998 r