nio ale jak byla cisza czy sie spotykamy w niedziele tak jest nadal...Tomek co jutro porabiasz??jedziesz na lotnisko?
Printable View
nio ale jak byla cisza czy sie spotykamy w niedziele tak jest nadal...Tomek co jutro porabiasz??jedziesz na lotnisko?
zobacze jakie plany ma patrycja bo ona ma od jutra ma urlop napewno moge potwierdzic ze team pila ma sie dobrze i dalej funkcjonuje przynajmiej ja ze slavolem i karol nie wiemy co z impulsem i buszmenem reszta sie tez nieodzywa ale i tak jedziemy 31 do gorzowa na gokardy
hej hej ja zyje zyje jutro z zona chcemy jechac na plotki pospacerowac sobie moze ma ktos ochote tam sie spotkac caly czas sledze forum tydzien temu w niedziele tez bylismy na plotkach bo tu nic sie nie dzialo co do wyjazdu do gorzowa to nie wiem bo z zona zaczynamy urlop i planowalismy wyjazd pozdrawiam
Witajcie ja też żyję i moja Alfa też, śledzę wpisy i jestem na bieżąco, jutro jak będzie w miarę pogodnie to planuje wypad jednodniowy na Kołobrzeg więc jak cos będzie za tydzień na lotnisku to owszem do zobaczenia.
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Witajcie ja też żyję i moja Alfa też, śledzę wpisy i jestem na bieżąco, jutro jak będzie w miarę pogodnie to planuje wypad jednodniowy na Kołobrzeg więc jak cos będzie za tydzień na lotnisku to owszem do zobaczenia.<BR>
oo i conieco ozylo:) wiec nie jest tak zle :)
i co tam jak tam??jakis spocik dzisiaj??
A tak na marginesiesie zapytam...(pewnie nie bedzie chetncyh ale nic mis ie nie stanie ja tutaj napisze) Moze jest ktos zainteresowany wycieczka samochodowa prawdopodobnie we wrzesniu termin blizej nie okreslony...Taki wyjazd 2-3 dniowy do czech przez kotline klodzka z czech przejazdzka na slowacje i powrot do domu...Tak sobie wymyslilismy z zona ze mogloby byc fajnie tak sie przejechac...kilkaset kilometrow to jest ale cio tam :) Tomek Slawol lubicie jezdzic co wy na to??Buszmeno, Impuls, Mrhiacynt co wy na to??Moze ktos jeszcze???:)
ja odpadam z tym wyjazdem we wrzesniu po pierwsze niie mam urlopu a po drugie moja córka jest za mala na taki wyjazd a co z dzisiaj ??? prezes jeszcze spi chyba tak jak wczesniej pisalem jade na plotki mozna tam sobie usiąsc przzy piwku(jak masz kierowce) a nawet mozna sie wykąpać prezes i spola zabierac gacie i na plotki na lotnisku za bardzo dzisiaj wieje pozdro
ja z zona tez sie zastanawiam czy mala zabierac na taka wycieczke tylko moja jest juz troszke wieksza:) o ktorej bedizesz na plotkach?moze wpadne na jakas cole :)
ostatnio spotkałem gościa w Pile alfa brera to jest auto !!! moze do nas wpadnie kiedys na lotnisko w razie co ja jestem na plotkach pozdro
nie wiem czy jest wiecej brer w pile brere ma lekarz ze szpitala...Moja Anka wie i zna kolesia ale nie mowi zbyt cieplo o nim...Jakis cwaniaczek podobno...Ma tam 2,4 JTDm chyba 200 KM z tego co sie dowiedzialem...Moge pwoiedziec Ance zeby jak go spotka wspomniala o wpadnieciu na lotnisko ale nie sadze zeby pisal sie na takie cos w koncu to lekarz z mania wyrzszoasci hehe :)
Żyję, ale co to za życie jak alfa nie żyje...... ten tydzień planuje jej zmartwychwstanie i melduję się w następną niedzielę. Gokarty..... jasne, skopiemy tyłek prezia...ha,ha,ha
A taki wypad w góry, Czechy, Słowacja i troszkę kilometrów to ja się piszę wstępnie jak najbardziej. Do zobaczenia.
P.S. A co do brer...... teraz w angli widziałem we wściekłym pomarańczowym matowym kolorze, felga i dach czarny połysk....... szczęki szukałem na podłodze......
ja z nim rozmawialem i wydawal sie oki mial wczesniej 156 gosciu moze miec okolo 35 lat zapowiedzial sie ze kiedys wpadnie
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
to walcz z tym zmartwychwstaniem bo prezes nie ogarnia brakuje mu wice... a tak w ogole to jak daleko jestes
O to byloby bardzo fajnie... termin jeszcze nie jest znany wiem ze jestes duzo w trasie wiec wtedy ustawilibysmy sie pod CIEBIE z jakims wolnym to juz dogadamy jak sie zobaczymy...
A na marginesie chcielismy troszke sie przejechac zwiedzic i kupic slowacka vodke mietowa 70% pychotka kipiky ile wlezie do autka :)
A co do brery.... to moze nie ten sam koles moze to kto inny niz ten o kim mowila mi moja Anka....Chociaz moze miec tez inne odczucia jak widzi go w szpitalu...Ta ze szpitala jest czarna z czerwona skora i wlasnie 2,4 JTDm...
No i Slavol wracaj bo (nie wiem jak bylo z Toba ale podobno zawsze byles na spociku) brakuje tych spotkan jeszcze teraz przez ten okres wakacyjny i urlopowy...
Jak Phenix z popilołow niech powstanie Twoja Alfka
I o takie dyskusje mi chodzilo bo cisza mnie dobijala hehe :)
noo slavol widzę że dzije się lepiej. ja też bym pojechał na słowacje, ale nie w weekend 23-25 września bo wtedy jest rajd polski na mazurach i tam jestem a 31 do gorzowa możecie mnie zabrać podrodze ja do ośna:-)
przemyslimy ale to nie po drodze szykuj sie na baty ty i slavol to narazie jest nas 4 ja slavol karol i radziu moze namowie jeszcze kumpla bo kupil v6 nastepna 156 :(
spotkamy się gdzieś po drodze
oo to zapowiada sie ciekawie jak narazie nie znamy sie jeszcze ale pewnei niedługo sie to zmieni..a co do wyjazdu to najlepiej dla mojej zony do wrzesien ale nie wiadomo ktory bo nie ma grafiku jeszcze z pracy tak ze dopiero w sierpniu conieco bedzie wiadomojak pracuje to wtedy ze slavolem trzebaby bylo sie dogadac kiedy bedzie mu pasowalo...Jeszcze troche czasu przed nami wiec wszystko dogadamy :)
Fajnie ze cos w tym temacie sie dzieje
A TY tomek nie chcesz przejechac sie na "czecho-slowacje";)??
Planowane jest cos na ta niedziele???
dzis slyszalem warkot pewnego silnika V ale niech sam sie pochwali:) i podziekowania dla karola ktory pomogl mi odpalic moja fanfalunke
jak moge zawsze pomoge :)
No i gdzei te przechwalanki??Tez chcialbym go uslyszec:)
Spać, co wy robicie na forum o tej godzinie? Jutro wyjazd na miastoooooo.......... wreszcie, po wielu problemach dziś silnik zagadał na wszystkie garnki, poezja. Zostało jeszcze kilka drobiazgów na jutro i jazda......
Prezes miał obiecane kilka przygazówek na tel. i stąd wie pierwszy ;)
Prezes jest wszechobecny??Ja jade dzisiaj po steskniona corke do tesciowej i pewnie wracam jutro po poludniu ale jak bedzie jakis spocik zapoznawczy ze SLavolem to moze sie jeszcze zalapie:)
Ja odpadam w tę niedzielę, wesele dziś, jutro poprawiny. Do zobaczenia za tydzień.
jakbys nie zapomnial to za tydzien gokardy w gorzowie bedziesz mial okazje sie przejechac :)
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
http://2011.forzaitalia.pl/ na takie cos sie przejechac maseratii ferari itd. wrazie co jakby byla brzydka pogoda za tydzien spotykamy sie na lotnisku o 16.30 bo jest formula i cos wymyslimy :)
jezeli chodzi o wyjazd na gokardy to trzeba wyjechac ok. 9 z pily slavol ty wyznacz trase ja wytrzezwiejesz:eek: michu dojedzie jedziemy w 3 narazie ja slavol i karol buszmeno jeszcze nie wie impuls w pracy i michu oczywiscie
no jadymy jadymy. slavol miło poczytać, że reanimacja przebiegła pomyślnie. teraz tylko intensywna terapia i na za tydzień bedziesz mógł auto zabrać z oiomu do gorzowa na testy. ale nie zapomij włożyć do bagażnika przynajmniej młotka i śrubokręta, no i może jeszcze starą pończochę hehe wiadomo o co chodzi.
Istnieja duze szanse za za tydzien na gokardy pojade jesli zabierze mnie ktos :) i nie wiem czy do nastepnego weekendu zrobie...zaczelo mi sie slizgac sprzegielko:) jak narazie jakos jedzie ale z wyprzedzaniem jest mala kicha bo jak depne to ... no sami wiecie...
jasne a swistak siedzi i zawija w te sreberka:) hehe zwlaszcza jadac z Toba i Slavolem (3.0 V6) i nie bede wyprzedzal??zobaczymy jak to bedzie :)
buszmeno mam nadzieję że jedziesz do gorzowa?? bez ciebie nie jadę, bo z kim bede gadał na cb:-)
pedal chodzi w miare ciezko i odbija do konca ale tak bylo caly czas i do wczoraj nic sie nie slizgalo a teraz przy kazdym gazie w podloge powyzej 2 tys obr sie slizga trzeba odejmowac gazu...do spokojnej jazdy mozna spokojnie go chyba jeszcze uzywac ale do wyprzedzania to juz tak niekoniecznie :)
hehe :) KASTRO (Fidel)???moze byc :) z malym ale ja nie chcialem damskiej bialej tylko czerwona damska...Biala miala byc dziecieca:)Jesli nie bedzie bialej dzieciecej to moze byc czerwona :)
poczekajcie bo ten koles mnie wkurwia od koszulek ma czas do konca tygodnia jak nie da znac ze je mab to ja w pile zalatwie buszmeno ma namiar na kolesia ktory robi nadruki