ja też koszulkęxl, czarną a po ile bo nie doczytałem
?
ja też koszulkęxl, czarną a po ile bo nie doczytałem
?
jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l damskie 2xl czarne i biala
buszmeno - czerwona biala xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona damska l xs dziecieca biala
i nasz kochany prezes 3 czarne 1 xxl i 2 m
impuls czarna i czerwona(w meskim rozmiarze s ) i czerwona damska s
hiacynty 2 czarne damskie s i m , 1 czerwona l
biszi czarna i czerwona xl
czekamy jescze na slavola
napis zostaje jacek napisz ktore chcesz damskie reszta niech posprawdza cena nie zmieniona 22zl szt.CZY KTOS SOBIE JESZCZE ZYCZY BEZ NAPISU TEAM PILY
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
ja nie zaloze za ciebie kasy jak cie nie znam
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 26-06-2011 o 09:33
Jaki jest termin realizacji zamowienia tych koszulek?
Ostatnio edytowane przez Biszi ; 25-06-2011 o 21:13
panowie odnosnie wyjazdu do osieka czekamy do jutra do 12:00 gdyż co niektórym wypadły nieoczekiwane sprawy
to wyjazd jest zagrozony??a ja juz tak psychicznie sie nastawialem![]()
Niestety dzisiaj wyjazd do skansenu odwołany z przyczyn które wcześniej podałem Tomek lotnisko dzisiaj??? mnie dzisiaj nie bedzie pozdrawiam
poczekajmy pomalu dzis sie urwalo ale za 2 tygodnie jest olsztyn slavol mowil ze sie by pisal impuls i kastro tez buszmeno ale jak to nie wyjdzie wrazie co zrobmy spotkanie 10 na lotnisku ale ewszystkich taki powrot slavola zrobimy sobie griila i pojedziemy na gokardy trzeba by bylo dowiedziec sie czy bedzie otwarte tam na wylocie na bydgoszcz karol podjedziesz tam moze juz beda koszulki pisac komu pasuje i wogole bo teraz zaczal sie sezon letni beda wyjazdy i wogole jak w zeszlym roku
niestety 9 mam u mnie festyn (rada solecka organizator)wiec nie pojade do olsztyna a co do 10 nie mam jeszcze planu tak daleko ale moze 9 wpadniecie na wiejska potancowke hehe