widziana dziś czarna 159 na tablicach szczecińskich, końcówka 42V
Alfa ma jakiś problem, albo wypalał się DPF na Mieszka
Printable View
widziana dziś czarna 159 na tablicach szczecińskich, końcówka 42V
Alfa ma jakiś problem, albo wypalał się DPF na Mieszka
Dziś 2x widziałem kolegę Radexona w G-dz :) Raz na ul. Kosynierów Gdyńskich przed przedszkolem, a drugi raz przy wyjeździe z McDonaldsa - nie ładnie nie stosować się do znaków nakazu skrętu +_- Byłem incognito, służbowym wozidłem.
Widziana także była 147 na klubowych ramkach i blachach SCZ.... na ul. Parkowej.
Ja za to wracając do domu zauważyłem zaparkowaną maszynę Maska, pod Orlinkiem na oś. Rządz - a w sumie to ona sama wołała zobacz na mnie! :) ;)
Dziś goniona czarna 159 na "ZSW" od promu w kierunku Szczecina... niedogoniona :)
Wczoraj ok 16:30 na Św. Wojciecha w Szczecinie 147 na ZGL, kolor niezdefiniowany: coś pomiędzy granatem a fioletem :D
Pozdrowienia dla kierowniczki AR 159SW robiącej często zakupy w Intermarche Trzebiatów
pozdro dla alfisty o num rej zaczynajacym sie na ZSD.... stojacego w kolejce na miejski prom w świnoujściu po stronie uznam.
Dzisiaj przed 9:00 ustrzelony Kripp w swojej 146 pod wiaduktem na Kolumba...i u blacharza na Mierzynie srebrna 156 w sedanie na klubowych ramkach i tablicach ZGY... robie tam mojego kermita :)
Hej Endrjus, nie zauważyłem Cię, no ale skoro żaba u fachmena to nic dziwnego, nie wiem za czym się rozglądać.
Dziś na wprost mojego biura parkowało czarne Mito na ZS z czerwoną deską, nie wiem czyje ale wzrok przyciąga :)
Pozdro dla kolezanki i kolegi z czarnej alfy widzianej na parkingu w Kolobrzegu niedaleko portu:)
OJ tak:)przyjemnie bylo wsiasc do chlodnego wnetrza:)
Pozdrawiam kierowcę czarnej MiTo widzianej dziś na trasie Sztum - Kwidzyn ok. godziny 11.
Dzisiaj we wstecznym lusterku 147 po FL na Placu Grunwaldzkim w Szczecinie :)
Na Al. Jana Pawła II widziany Krzysiek w swojej 147:)
Jak się nie mylę i dobrze kojarzę to widziałem parkującą Alfę Klary na Wojska Polskiego:)
A ja wczoraj mijałem się z jakąś czerwoną 155 (T spark) w Koszalinie, ale to raczej nie byłeś Ty Łukasz ;)
Może to był mój ojciec :D
Może Kamil vel Flay.
Dziś, czarniutka 166 w miejscowości Lotyń, droga krajowa nr 11. Pędziła w kierunku Szczecinka. Poznańskie tablice. Pozdrawiam :)
Dziś ok 18:30 szara 147 wlatująca do Kwidzyna od strony Sztumu. Pozdrawiam kierowcę.
pozdrawiam wszystkich włascicieli alfy romeo spotkanych w dniach 13-14-15lipca na trasie tarnow-bydgoszcz i bydgoszcz-tarnow:) mile zaskoczyla mnie stebrna Gtv pedzaca z naprzeciwka jakies 70-80 km od bydgoszczy(byly swiatelka:D) i czarna Gtv na patkingu Auchman na Stunt GP 2012, no i czarna GT zatrzymana przez smerfow na jednosladach:D szerokosci Panowie:D moja rejestracja KT 777..:P
Wczoraj w Pyrzycach na stacji orlen widziana srebrna alfa romeo 164 chyba na klubowych ramkach pozdrowienia
Czyja czarna Julka na ZS 2...V w pobliżu Belgijskiej?
Obstawałbym przy czarnym lakierze, ale może z rana wzrok mi się nie skalibrował i Julka jest granatowa...:) Ramkę klubową miała z przodu.
Dziś z Fuclem migneliśmy na obwodnicy się Gdza :) akurat z lukoila tankowałem .ruszam na obwodnice a tam Fucel śmiga :D
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW bez klubowych ramek minionego w szczecinie na krzyżówce Witkiewicza, Santocka, dzisiaj około godziny 14:15
Pozdrowienia dla Kierowcy Czarnej 156 sedan, fele telefony i klubowe ramki. Widziana wczoraj we wstecznym lusterku na Rondzie Uniwersyteckim obok castoramy (ul. południowa) około godziny 18-19ej.