daruj sobie otomoto
szukaj auta na mobile.de
Printable View
daruj sobie otomoto
szukaj auta na mobile.de
Polecałbym mobile.eu. Przyjaźniejsze w obsłudze. :D
Każdego dnia obserwuje :) ale zastanawiam się czy np. te Brerki z Włoch są sprzedawane z przypałem, bo czasami faktycznie aż zadziwiająco niskie. Moja siostra kupowała kiedyś z Italii X6 i ogólnie wszystko było z nią ok.
Radzina,
ja tam sie nie znam na Brerze, ale jak chcesz kupic dobry egzemplarz za 30k to daj sobie spokoj. A cena tradeluxa wydaje mi sie przyzwoita jak na 2.4 :P
Co do superalfy to ten komis jakos mi nie podszedl i ja bym tam nie kupil. Poza tym oni sciagaja tylko ropniaki i ja lubie benzyne :P
Cena bez oględzin nie zmaleje, bo i nie zależy mi na szybkiej sprzedaży. Jest to 3 auto obecnie, a wiosna tuż tuż :) Jak komuś zależy na zakupie/negocjacji to zadzwoni, przyjedzie, podjedzie do ASO i siądzie do stołu :)
Chciałem odblokować pieniądze, ale jak się odciągnie w czasie to nie będę płakać ;)
Liczyłem jednemu koledze z forum, że przywożąc auto (legalnie) samemu z zagranicy trzeba mieć absolutne minimum 48-50tys zł bez pakietu startowego. Takie dopieszczone, które nie wymaga pakietu kosztuje ok. 6-10tys więcej.
Generalnie jak kiedyś będę kupował Brerę ponownie to niebieską lub również bordową. Czarna i srebrna wygląda nijak...
Pieta,
ja też wolę benzynę, ale tak się składa, że ta Brera na sprzedaż SuperAlfy ma właśnie motor 3.2 V6. Za 35 tysięcy faktycznie taki samochód dobry raczej nie będzie, ale mówimy tutaj o wersji 2.2, a z obserwacji moich wynika, że modele z tym silnikiem są najtańsze i cena oscyluje już w tych granicach.
Tradelux,
ja oczywiście tylko oczko do Ciebie puściłem i wiem, że przez sprzedawcę nie jest mile widziane targowanie się przez telefon bez oględzin auta. Jestem raczej laikiem, więc jeżeli mogę Cię prosić to mógłbyś mi wytłumaczyć ten termin "pakiet startowy", bo już kilka razy na forum się z nim spotkałem, lecz nie wiem co on oznacza? Mnie czarna Brera bardzo się podoba, a co do srebrnej to się zgadzam w 101%.
Pakiet startowy, to taka standardowa wymiana, po zakupie, rozrządu, filtrów, olejów itp. Mogą do tego dojść jakieś elementy zawieszenia, ew. opony.