fajne,ale krótkie..,a my to raczej nie skleimy takiego filmiku.. tylko lepszy :)
Printable View
fajne,ale krótkie..,a my to raczej nie skleimy takiego filmiku.. tylko lepszy :)
fakt bardzo fajnie zrobiony filmik , lecz VAG ma tez sporo dobrych filmików z prezentacji nawet lepszych niż ten
Ech, dlaczego się teraz się dowiedziałem. W niedziele co prawda odsypiałem sobotę z Forza Italia.
Będzie spotkanie w Galerii za dwa tygodnie? Przyjechałbym zapoznać się z kolegami.
Co filmiku - ja mogę zrobić puffff czarnym dymkiem :) - żart. Na forzy bardzo zgrane były kluby alfistów z bydgoszczy i pomorza. Dostali jakieś nagrody.
Znalazłem w końcu trochę czasu aby wejść na forum i z tego miejsca dziękuję Vikadan i jego żonie za super organizację i świetne jedzenie. Sernik pierwsza klasa :)) Postaram się też jak najszybciej wrzucić kilka zdjęć które zrobiłem. Co do pomysłu na filmik to ja jestem za. Tylko trzeba się zebrać i zrobić to jak najszybciej póki pogoda jeszcze jest znośna. Z paleniem gumy sobie poradzę :) A filmik mógłby się zaczynać od zdjęć przedstawiających klasyczne alfy w kolejności chronologicznej aż do czasów obecnych a następnie ujęcie z otwieraniem garażu i wyjazdem z niego którejś z naszych alf...
a dlaczego ograniczać się do jednego auta ?? zrobić np 3 , wyjezdzajac z różnych miejsc, garaz,parking wiata itp, lub parking podziemny. Wyjazd z podziemia, czy zjazd z góry może być ciekawy ;).
Alfa Team Łódź - też o tym myślałem, ale wg mnie odpada, bo zbyt bardzo kojaży się z warsztatem (kiedys Lancia team, teraz coś podobnego do nazwy forum),
wg,mnie na pewno marka i miasto powinno być, może pomiędzy coś z włoskiego ??
to może zrobić alfateam po włsoku czyli Alfa Squadra?
Alfa Squadra Łódź brzmi idealnie ;d