fajne,ale krótkie..,a my to raczej nie skleimy takiego filmiku.. tylko lepszy![]()
fajne,ale krótkie..,a my to raczej nie skleimy takiego filmiku.. tylko lepszy![]()
fakt bardzo fajnie zrobiony filmik , lecz VAG ma tez sporo dobrych filmików z prezentacji nawet lepszych niż ten
Ech, dlaczego się teraz się dowiedziałem. W niedziele co prawda odsypiałem sobotę z Forza Italia.
Będzie spotkanie w Galerii za dwa tygodnie? Przyjechałbym zapoznać się z kolegami.
Co filmiku - ja mogę zrobić puffff czarnym dymkiem- żart. Na forzy bardzo zgrane były kluby alfistów z bydgoszczy i pomorza. Dostali jakieś nagrody.
Ostatnio edytowane przez DominikWrc ; 03-09-2013 o 21:33
Znalazłem w końcu trochę czasu aby wejść na forum i z tego miejsca dziękuję Vikadan i jego żonie za super organizację i świetne jedzenie. Sernik pierwsza klasa) Postaram się też jak najszybciej wrzucić kilka zdjęć które zrobiłem. Co do pomysłu na filmik to ja jestem za. Tylko trzeba się zebrać i zrobić to jak najszybciej póki pogoda jeszcze jest znośna. Z paleniem gumy sobie poradzę
A filmik mógłby się zaczynać od zdjęć przedstawiających klasyczne alfy w kolejności chronologicznej aż do czasów obecnych a następnie ujęcie z otwieraniem garażu i wyjazdem z niego którejś z naszych alf...
Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 175KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 150KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 192KM była
Alfa Romeo 156SW GTA 3.2 V6 była...
Alfa Romeo 159 2.4JTDm 200KM jest
a dlaczego ograniczać się do jednego auta ?? zrobić np 3 , wyjezdzajac z różnych miejsc, garaz,parking wiata itp, lub parking podziemny. Wyjazd z podziemia, czy zjazd z góry może być ciekawy.
Alfa Team Łódź - też o tym myślałem, ale wg mnie odpada, bo zbyt bardzo kojaży się z warsztatem (kiedys Lancia team, teraz coś podobnego do nazwy forum),
wg,mnie na pewno marka i miasto powinno być, może pomiędzy coś z włoskiego ??
to może zrobić alfateam po włsoku czyli Alfa Squadra?
Alfa Squadra Łódź brzmi idealnie ;d