Do felg polecam:
CarChem Alloy Wheel Armour Polimerowa powłoka ochronna
Printable View
Do felg polecam:
CarChem Alloy Wheel Armour Polimerowa powłoka ochronna
Tenzi Top Clear Nano siedziało u mnie na przedniej szybie ponad pół roku. Preparat dobry i bardzo wydajny więc najlepiej kupować na spółkę z kimś lub odlać sobie i odsprzedać bo zużycie tego do celów prywatnych potrwa lata. W porównaniu z RainX jest trwalszy i porównując ilość bardziej opłacalny. Kładłem go na szybę 3 razy i za każdym razem po użyciu wycieraczek przez tydzień widziałem lekkie smużenie czego nie miałem po RainX.
A co do rain-x'a lepiej w atomizerze czy w butelce? Nie powiem bo wygodniej psikany :D jakaś różnica jest poza cena?
Jak się nie używało clenera Duragloss do opon (dostępnego od dwóch lat na rynku) to można być w szoku ...
I jak ja tłumaczyłem, że APC nie umyje tak idealnie opony jak Duragloss Tire Cleaner, to zaraz się na mnie wataha rzuciła, że reklama, nieprawda, kłamstwa i w ogóle kalumnie... A teraz wielkie podniecenie i odkrycie roku. Osobiście producent ADBL brał ode mnie DG Tire Cleaner i ich chemik rozkładał go na części pierwsze, aby poznać formułę. Duragloss Tire Cleaner czyści nie tylko opony, gumę, ale zawiera także specjalny składnik do czyszczenia opon z białym paskiem.
Artih, jedno tylko małe sprostowanie - DG Tire Cleaner dostępny jest od stycznia 2010 roku, czyli od czasu wprowadzenia przeze mnie marki Duragloss na polski rynek ;) I nie tylko Duragloss, bo byłem pionierem detailingu w Polsce.
We większym szoku byłem jak zobaczyłem naklejanie "wizytówki", ehm, "studia detailerskiego" na brudną wnękę drzwi. :lol:
Chłopaki, czy wy nie przesadzacie aby troszeczkę ? oddzielny preparat do mycia... opon???