Dzięki chłopakom z ANB się udało i wreszcie u mnie, dzięki wielkie.Test za jakiś czas.*
*pytanie ile wytrzymam nie dotykając go. -_-
Dzięki chłopakom z ANB się udało i wreszcie u mnie, dzięki wielkie.Test za jakiś czas.*
*pytanie ile wytrzymam nie dotykając go. -_-
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Pytanie laika co to jest?
Przecież na opakowaniu jest napisane.
Cleaner/AIO z Soft99.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
A jakis link do opisu moglbys podeslac? Moze zle patrzylem ale na stenie soft99 nie znalazlem tego srodka.
Szukajcie aż znajdziecie
http://www.soft99.co.jp/english/prod...html?pid=09061
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dziekuje. Teraz czekam na relacje KHOT'a. Od 20 maja ma być w oficjalnej dystrybucji.
Ostatnio edytowane przez andy1980 ; 09-05-2015 o 18:14
czy po użyciu Meguiars Ultimate Compound mam użyć cleanera czy od razu klasc wosk fk1000 ?
Moim zdaniem cleaner nie zaszkodzi.
To może i ja podsumuje trochę KoGa.
Leży u mnie równo 40 dni - czy dużo czy mało, to już musicie ocenić sami.
Na początek 9.04 wyglądało to tak
Auto garażowane pod chmurką i jak na tą porę co oczywiste garażowane pod pyłkami.
Myte na bezdotyku wodą demi - raz na tydzień czasem się zdarzyło 2 razy jak widziałem jakieś gówno na dachu,
Co ważne - położony był na achillesa od valetpro nie wymytego po aplikacji. Jeśli chodzi o sam wygląd - mam wrażenie, że wygląd cały czas trzyma się tak samo jak w dniu aplikacji, jedynie śliskość nie jest już taka sama. Wszystko schodzi pięknie wodą zdemineralizowaną, gówna się nie kleją tak samo wszelkie muszki czy pyłki.
Dzisiaj po myjce wodą i wytarciu do sucha wygląda tak
Jestem mega zadowolony z wosku i na pewno zostanie na długo w użyciu.
Co prawda jak będę miał trochę wolnego czasu to na wakacje planuje położyć angelwaxa którego dostałem od KHOT`a - więc będzie można conieco porównać
KoGa serdecznie polecam - super wosk jeśli chodzi o jakość cena/wydajność/wygląd
jeden minus - i to duży to przyciąganie kurzu - no pyli niemiłoseirnie i się wszystko do lakieru 'klei'
Ostatnio edytowane przez mattom ; 28-05-2015 o 21:48
147 powodów do zadowolenia
Ja dzisiaj położyłem 1 warstwę Fusso99 12 months coat. Dach na cleaner dj lpl, reszta tylko na glinkowany lakier. Bardzo wydajny, lekko śmierdzący jak to sealant, troche mniej niz fk1000. Jedna rzecz to taka ze wosk nie chce usuwać waterspotow, a fk dawał rade. Zrzut wody nieprawdopodobny - zrobie film za dzien, dwa. Mniej sie elektryzuje przy nakładaniu, moze mniej kurz bedzie sie trzymać
Na koła użyłem adbl tire cleaner oraz fk polymer shield - adbl jest niesamowity!!!
![]()