Widziałem, to o którym mówisz było w czarnym kolorze z niebieskim aerografem na masce:P Właścicielem była "synowa" dziadka z Lubziny ze szrotu:D
Printable View
Pozdrawiam kierowców dwóch 159 na ramkach klubowych. Jedna 159 ciemny kolor, RK, namierzona ok 14 na korczyńskiej w krośnie, druga srebrna/szara RZ ok 14:30 w Lutczy obok Orlena.
Pozdrawiam Pana z czarnej 156 SW poliftowej stojącego po południu obok śmietnika koło starostwa w Dębicy i głupio się na mnie gapiącego :P (ewentualnie cofającego z głową na zewnątrz).
pozdrawiam alfe Korzenia, którą widziałem dzisiaj w Sędziszowie ok. 15.30, stojącą prawdopodobnie pod domem :) niestety z karteczką sprzedam :(
oraz Melusb, którego alfe widziałem przed chwilą tj. 12.30 13.09 niedaleko jubilatki w Ropczycach :)
pozdrowienia dla Dominika oraz dla 156 RDE 9**9 1.8 ts widzianej pod Rajem w sobotę kilka minut po 14 :) mrugałem Ci z audi a2 jadąc za Tobą :)
wczoraj w okolicy Pustkowa ok.20 przy drodze nie stala alfa GT na awaryjkach??
Pozdrowienia dla wszystkich Alf mijanych na drodze Lublin -Garwolin 14.08 oraz z powrotem Garwolin - Lublin 15.08 z tego co pamiętam 3x159 (dwie miały ramki) 2x156(bez ramek przód) 1x147 były ramki + 2x159 policyjna (na pewno bez ramek)
Pozdrowienia dla Czarny_28 z zielonego Golfa IV na rondzie na ul. Robotniczej.
P.S. Moja bella u lakiernika, bo jakiś fan włoskiej marki wylał mi chemie na maskę :/